Monday, May 30, 2011

Even more Inglot!

Sateisen sunnuntain kunniaksi piti käydä pitkästä aikaa Inglotin myymälässä. Lopulta mukaan lähti uusi 5 napin Freedom-paletti. ;)


Kuva on valitettavasti vähän kehno, eikä sävyjen syvyys toistu tarpeeksi hyvin.
- P403 on kaunis kultainen, joka käy melkein minkä tahansa muun värin kaveriksi varsinkin nyt kesällä. Olen pitkään harkinnut kultaisen luomivärin ostamista (irtoluomivärinä minulta löytyy toki Sugarpill:in Goldilux ja Fyrinnaen Polar Bear, mutta pidän enemmän nappiluomiväreistä) ja nyt nappasin tämän. Valinnan varaa olisi ollut vähän liikaakin.
- P413 on ihastuttava turkoosi, jossa on kultaista hohtoa. Tämä on tosin aika samanvärinen Urban Decayn Flipsiden kanssa. Mutta ei kai se haittaa.. ;)
- DS458 on melko neutraali ruskea, jossa on moniväristä kimalletta. Käy hyvin asiallisiin päivämeikkeihin. :)
- DS491 on jälleen todella kaunis violetti. Tämä on melko samanlainen DS 494 kanssa, mutta 491 on sinisempi. Ehkä olisin voinut valita jonkun toisen värin, mutta violetteja ei vaan voi olla liikaa. ;)
- Brow Powder 565. Minulla ei ole ollut ennestään kulmille omaa väriä, joten sellainen on ihan hyvä olla näissä paleteissa. Ei tarvitse ottaa erikseen mitään väriä mukaan. Käytän kulmissa mustaa, vaikka se kuulostaa aika kovalta vaihtoehdolta. Levitän värin silveltimellä, joten jälki on pehmeää. Olen myös kokeillut ihan mustanruskeaa ja tummaa harmaata, mutta omaan silmääni ne eivät näytä hyvältä.


Swatchit paletista. Kuva on otettu pöytälampun valossa, joten lopputulos on liian keltainen.
Sitten tämän päivän meikki, joka on tehty tämän paletin väreillä.

luomivärit/eye shadows: L'Oreal Golden Beige, Inglot: P403 ja DS494
- rajaus/eye liner: Rimmel Exaggerate, black
- mascara: L'Oreal: Million Lashes, wp
- kulmat/brows: Inglot 565, Gosh Eye Brow Gel

My friend and I decided to pay a visit to Inglot store yesterday. It was a very rainy and dark day, so this visit lightened up our day. :) I made a small haul and bought 5 shadow Freedom palette. DS491 is very close to DS494, but you can never have too many purples, right? ;) One of the colors is a brow powder and it's really nice. I've always used just some random eyeshadows on my brows and I always use black on my brows. It may sound harsh, but I've tried both dark brown and dark gray but they just don't look that nice. 

4 comments:

 1. Kaunis meikki, osaat laittaa varjostukset tosi hienosti!

  ReplyDelete
 2. Kiitos. :) Tuo violetti myös levittyi tosi tasaisesti. Välillä häivyttäminen on ihan tuskaa.

  ReplyDelete
 3. Täällä uusi lukija uskaltautui kirjoittamaan nähtyään tuon aivan mielettömän silmämeikin!! <3 Tämä sinun blogisi on miulle ihan uus tuttavuus, muutaman kerran oon jo tätä lueskellut ja tästä tuli HETI Lempparini! Meikkaaminen ja tee, parhaimpia asioita elämässä! Ja leipominen on mukavaa. :)

  Noin näyttäviä, kauniita, mielikuvituksekkaita ja tyylikkäitä (=hyvin häivytettyjä.. ei mitään sutturointeja) silmämeikkejä kun näkis ihmisillä enemmänkin katukuvassa.

  ReplyDelete
 4. Oi kiitos! Ja tervetuloa aloittelevan blogini pariin.
  Itsekin toivoisin näkeväni katukuvassa enemmän taidokkaasti toteutettuja meikkejä. Ja lisää värejä!

  Olen suunnittelemassa uutta teeaiheista postausta melko pian. :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...