Sunday, May 8, 2011

Spoonful of Sugar - Sugarpill

Nyt sitten lupaamieni kirkkaiden meikkien pariin.
Tilasin viime vuonna ennen joulua Sugarpill:iltä kasan tuotteita, joita olin pitkään himoinnut. Heillä sattui olemaan -30% kaikista tuotteista yhden päivän ajan ja minähän tartuin tähän tarjoukseen. Monilla firmoilla on Usassa ennen joulua ns. Black Friday Sale, jolloin saattaa tehdä todella edullisia löytöjä. Tuotteet oli pakattu todella kauniisti, josta iso plussa. Toimituksessa kesti 3-4 viikkoa, mutta joulun aika hidasti postin kulkua.


Tilaukseeni kuului: Burning Heart -paletti, Dollipop-luomiväri sekä Hysteric-irtoluomiväri (tämä lisäksi minulla on seuraavat samplet: Goldilux, Weekender ja Paperdoll). Kaikki ovat aivan upeita sävyjä ja pigmenttiä on hurjasti. Netti on pullollaan arvosteluja näistä tuotteista, mutta lisään omani vielä jatkoksi.


Ensin swatchit irtoluomiväreistä (tuossa epätarkassa kuvassa näkyy kimalle paremmin). Näistä ehdottomasti pigmenttisin ja samettisin on Goldilux. Se on ihan mieletön väri; kuin sulaa kultaa. Hysteric on toinen suosikkini; violetti, jossa on turkoosia kimalletta joukossa (kuvissa tämä ei valittettavasti näy). Ihan mielettömän upea. Weekender on sinisempi kuin Hysteric ja tuntuu sen vuoksi itselleni hieman vieraalta. Paperdoll on ehdottomasti heikkopigmenttisin tästä joukosta, mutta sen koostumusta on kai uusittu tämän jälkeen.


Tässä on taas kiinteät luomivärit. Kädelle kokeiltuna Poison Plum ja Buttercupcake näyttivät hieman jauhoisilta, mutta luomelle levitettynä ne toimivat aivan mahtavasti. Ainoa huono puoli on se, että Poison Plum, Dollipop ja Love+ jättävät putsaamisen jälkeen luomelle väriä (englanniksi tälle on järkevä termi 'stain', eli kai voisi sanoa, että nämä tahraavat luomen). Väri kyllä lähtee ajan kanssa pois. Sama ongelma on Make Up For Everin ja Grimasin joidenkin sävyjen kanssa.

Sugarpill-meikkejä saa tilattua myös Nelly.comista, jos ei halua/pysty tilaamaan ulkomailta.  Hintataso tuntuu olevan ihan sama kuin Usasta tilattuna, joka on aika harvinaista.

Some amazingly bright makeup by Sugarpill. I ordered mine before Christmas taking advance of the Black Friday sales. The whole store had 30% off. I didn't need to think twice. I got Burning Heart-palette, Dollipop pressed eyeshadow and Hysteric loose eyeshadow (+ I have samples of Goldilux <3, Weekender and Paperdoll). All of them are better than great. The pigmentation is amazing, but the problem is that some shadows stain my lids (Poison Plum, Dollipop and Love+). But I've had this same problem with Make Up For Ever and Grimas too. I will probably do some comparison with Grimas one day 'cause their shadows are also highly pigmented.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...