Thursday, May 19, 2011

Curling

Kuva-arvoitus:


Kyseessä on ripsentaivuttimet. :) Koko nimitys tuolle häkkyrälle on Koji no.72 Eyelash Curler (Foldable Type, 33mm). Olen jo pitkään todennut tarvitsevani uudet ripsentaivuttimet ja päätin tehdä vertailevaa tutkimusta netissä. Ehkä eniten kehuja on saanut Shu Uemuran taivuttimet, mutta niistä on paljon feikkejä liikkeellä, enkä halunnut laittaa yli 10€ taivuttimiin vielä. Törmäsin sitten Koji-merkkisiin taivuttimiin, joita on monessa paikassa kehuttu yytä hyviksi kuin Shu'ta. (En tosin tietenkään voi vertailla.) Ostin nämä Ebaystä ja luulen, että ovat ihan aidot.


Kuvassa on vertailun vuoksi ikivanhat H&M:n taivuttimet (varmaan 10 vuotta vanhat). Leveys näyttää samalta, mutta Kojien kaari on suorempi, joka helpottaa taivuttamista. Olen ehtinyt kokeilla Kojia vasta kerran, mutta kokemus oli tosi positiivinen. Taivuttimia ei tarvinnut painaa juuri lainkaan ja ripset kihartuivat todella nätisti. Laitoin ei-vedenkestävää ripsiväriä ja se valitettavasti suoristi ripset melkein kokonaan, mutta ole silti sitä mieltä, että ripset näyttivät siistimmiltä. Huomenna kokeilen vedenkestävän ripsarin kanssa. Taivuttimen leveys olisi saanut olla leveämpikin, nyt kaikki ripset eivät mahdu kerralla mukaan. Kojilla on olemassa myös ekstraleveä taivutin (38 tai 39mm), joka näyttää aika hurjalta.

Sitten päivän meikki, jonka värit päätin jo eilen. Halusin turkoosia, vaikka olikin luvattu tuulta ja sadetta.
- luomivärit/eyeshadows: L'Oreal: Golden Beige, Inglot: AMC 70, Urban Decay: Shattered, MAC: Deep Blue Green -pigment
- eye liner: Rimmel Exaggerate Eye Liner, black
- mascara: We Care Icon: Wonder Lashes, volume

Tykkäsin itse meikistä todella paljon. Urban Decayn luomivärissä on ihanaa kullanvihreää hohtoa, joka näkyy hyvin viimeisessä kuvassa. Ja näitä kuvia katsoessa sanoisin ainakin itse, että ripseni näyttävä siistimmiltä kuin normaalisti. 

I bought new eyelash curlers from Ebay. Koji no.72 Eyelash Curler (Foldable type 33mm). I did a lot of research and many people thought that Koji curlers are almost as good as famous Shu Uemura curlers. I've only used them once, but I like them already (my old ones are really old, almost 10 years and they're from H&M). Koji is really easy to use, I don't need to use any strength, but they could be a bit wider. I may buy wider ones from one day, but for now these will do. Koji curler is not as curved as the H&M ones, which makes it nicer to use. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...