Tuesday, May 10, 2011

Gosh ja eye liner vertailua

Gosh on nähtävästi julkaissut tämä keväänä uuden nestemäisen eyelinerin, Long Lasting Eye Liner Pen:in. Se näytti ulkoisesti todella tutulta, koska omistan entisestään MACin Superslick Liquid Eye Linerin (järkyttäviä sanahirviöitä). Tässä pari vertailukuvaa.


Kuvassa on siis MACin Pure Show ylempänä (, josta kiitos ihanalle ystävälleni, joka toi sen minulle syntymäpäivälahjaksi) ja GOSHin 002 Turquoise alempana. Kummassakin on 1.8ml tavaraa. Ei siis kovinkaan paljon. (Hinnat: Mac 22e ja Gosh 9,90e; ostin omani tarjouksesta 7,50e/kpl.)


Otin kuvat vielä avattuna ja samaltahan nuo näyttävät. Tosin tällä hetkellä tällaisia eye linereita myy ainakin Illamasqua ja Make Up For Ever. Macin ja Goshin koostumus on mielestäni ihan samanlainen. Pysyy kuin tauti, mutta lähtee öljypohjaisella putsarilla helposti pois. Nämä linerit ikäänkuin murenevat palasina pois puhdistaessa. Vähän niin kuin Kanebon 38C maskara.Mutta takaisin itse Goshiin. Ostin siis uusista eye linereista sävyt 002 Turquoise ja 004 Grey. Sekä Bronzing Shimmer Powderin, sävyssä 002 Pink. Tämä oli aika yllätyshankinta itselleni, koska en ole koskaan välittänyt aurinkopuutereista. Tämä on ehkä kuitenkin enemmän korostustuote ja kivan sävyinen omalle iholleni. Tuo kultakimalle on onneksi vain pinnassa ja pyyhin sen pois ennen varsinaista käyttöönottoa.


Tässä vielä swatchit eye linereista. Vasemmalla harmaa ja oikealla turkoosi (ja tuo haalistunut viiva on turkoosi 9h, yhden työpäivän ja aika monen käsipesun jälkeen, eli kestävää jälkeä). Näyttävät todellisuudessa paljon paremmalta (huono valaistus ja ei-niin-hyvä kuvaaja on huono yhdistelmä). Minulla on aiemmin ollut nestemäisistä rajauksista vain mustaa päivittäisessä käytössä, mutta tuo harmaa tulee varmasti olemaan kovassa käytössä. Siinä on todella ihanaa moniväristä kimalletta joukossa. Ja turkoosi vaan sopii tulevaan kesään. :)

Gosh has released a new eyeliner called Long Lasting Eye Liner Pen. It looked very familiar 'cause  I already own MAC Superslick Liquid Eye Liner (who comes up with these super long names?). The package and the product itself feel very much alike and they are the same size 1.8ml. They're both very long lasting as you can see in my swatch picture the line on right has been on my hand about 9 hours  and it's still going strong after several hand washes. 

Price wise MAC is way more expensive, 22e. Gosh is 9,90e. So far Gosh has only released 4 colors. I hope there'll be more. 
The Bronzing Shimmer Powder, 002 Pink  was an unexpected buy for me. I don't usually care for bronzers, but I found this very wearable after I've brushed off the glitter. ;) 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...