Friday, May 13, 2011

Sugarpill-meikkejä

Nyt hieman värikkäämpiä meikkejä, joissa kaikissa olen käyttänyt Sugarpill-luomivärejä. Violetti on ehdottomasti suosikkini luomiväreissä, joten sen sävyisiä silmämeikkejä tullaan näkemään tulevaisuudessakin. Violetti korostaa mahtavasti silmieni vihreyttä.
Ensimmäisenä tämänpäiväinen meikki, jossa pääosassa on nappiluomiväri Poison Plum. Se on kirkas, punapohjainen violetti. Mielestäni hyvin samanlainen Make Up For Everin 92 kanssa. (Voin tehdä joskus vertailun.) Toisessa kuvassa näkyy, että silmäluomeni on melko raskaat ja suurin osa väristä jää piiloon.

- pohjustus: Malu Wilz Eye Shadow base 
- L'Oreal: Golden Beige
- BeautyUK:n paletin nro 2: punavioletti
- Rimmel: Volume Flash-maskara
- Gosh: 004 Grey Long Lasting Eye Liner Pen

Toisessa meikissä käytin Hysteric-irtoluomiväriä liikkuvalla luomella. Se on aivan upea väri jä näyttää todella hyvälle. Toisessa kuvassa näkyy jopa luomivärin turkoosi glitteri.

-pohjustus: UDPP ja Fyrinnae Pixie Epoxy (liikkuvalla luomella)
- Wet'nWild Lust paletin neutraali vaalea ja musta kimalteinen
- Inglot: DS494 (tumma violetti)
- Rimmel: Exaggerate Eye Liner ja Volume Flash maskara

Ja viimeisenä edellisen meikin kaavaa noudattaen musta-kultainen meikki, jossa liikkuvalla luomella on Goldilux. Sen kiiltoa ei saa tallennettua kuviin.


En valitettavasti muista, mitä muita värejä käytin tähän meikkiin. Pohjustus sama kuin edellisessä, eli UPDD ja Pixie Epoxy Goldiluxin alla. Se saa kaikki glitteriä sisältävät värit näyttämään miljoona kertaa paremmilta. Tosin en edelleenkään ole ihan 100% varma, osaanko käyttää sitä oikein. Luomivärien levittäminen on usein todella työlästä tuon kanssa. Pitää tehdä joskus erillinen postaus luomivärin pohjustajista, jotka minulla on käytössä.

Some more colorful eye make up pics. I've used Sugarpill eyeshadows on all of them. First one is made using mainly Poison Plum. It's red based purple which is quite similar to Make Up For Ever's famous 92. (I can do comparison one day.) Next one is made using Hysteric loose eyeshadow on the lid. It's just beautiful and I even managed to capture some of the glitter. :)
The last one shows the beauty of Goldilux. I'm quite surprised I can pull off golden and yellow eyeshadows 'cause I've always thought my skin is cool toned. But I guess is helps that my eyes are green (with a bit of yellow). 

6 comments:

 1. Uaah, tuo kultainen on mieletön!

  Tämä uusi lukija vaatii kuvia siitä kuulusta meikkipöydästä :D

  ReplyDelete
 2. Jossain vaiheessa on tulossa postaus meikkikokoelmasta. Tosin ehkä osissa; tuota kuvattavaa on melkoisesti. ;)

  ReplyDelete
 3. Aivan ihanaa kun perustit blogin, olen aina tykännyt sun meikeistä :)

  ReplyDelete
 4. Ihana kuulla. :) On vaan niin vaikea saada hyviä kuvia meikeistä. :( Aina on erilaiset valaistusolosuhteet. Mutta ehkä tässä oppii vähitellen.

  ReplyDelete
 5. Todellakin ihanaa ja mahtavaa, kun perustit blogin, menee suosikkeihin :)

  ReplyDelete
 6. Kiitos hurjan paljon Chaos. :) Pitkään harkitsin blogin perustamista ja vihdoin sain niin paljon aikaiseksi. Harmi, että ei ole enempää aikaa päivittää blogia, vaikka ideoita ja aiheita riittäisikin. ;)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...