Sunday, May 15, 2016

Burgundy Stone - Meikissä MACillä

Vaikka olen ollut MACin asiakas jo vuosien ajan, en ole koskaan käynyt heillä meikissä. Meikkiinhän pääsee, kun ostaa kolme tuotetta. (Olisin tässä vuosien varrella päässyt aika monta kertaa meikkiin...) Sain meikin synttärilahjaksi ihanalta ystävältä. Me olimme kummatkin meikattavana ja annoimme erittäin vapaat kädet meikkaajille. Minulla ei ollut oikeastaan muuta toivetta kuin että ei liian pliisua meikkiä. Väriä sai siis olla.

Juttelimme aluksi suht uudesta hiusväristäni ja siitä, että olen tuntenut violetit ja punaiset sävyt enemmän omaksi kuin turkoosit, siniset ja vihreät. Lähdettiin punaisempaan suuntaan syvien viininpunaisten sävyjen kautta.

Liikkuvalla luomella on sekoitus kahdesta luomiväristä: Everone's Darling (le) ja Sketch. Häivytykseen käytettiin pääsääntöisesti Star Violet sävyä, joka on todella ihana. Sekä Sketch että Star Violet ovat kuuluvat perusvalikoimaan, mutta ne ovat myös osana 'Burgundy Times Nine' -palettia. Luulen, että tulen ostamaan tuon paletin vielä tässä joskus, koska nuo sävyt ovat ihania. Rajaus tehtiin mustalla geelirajauksella. Myös tuo Everyone's Darling kiinnostaisi kovasti. Se on todella mahtava tumma, punertava sävy meikkiin kuin meikkiin.

Kerroin aluksi, että koen kulmakarvani hieman ongelmallisina, koska karvat eivät mene siististi ihon myötäisesti vaan sojottavat aina irti. Siihen nyt ei ole muuta keinoa, kun liimata karvat ihoon kiinni. Pidin kovasti kulmiin tehdystä muodosta. Kulmiin käytettiin Coquette luomiväriä, joka on todella harmahtava ruskea. Sekään ei ole ihan täydellinen sävy, mutta aika lähellä.
Meikki aloitettiin pohjasta ja minulle laitettiin ensin Oil Control Lotionia ja Prep+Prime Spf50 pohjustajaa. Sen koostumusta on muutettu radikaalisti tässä välissä ja tämä uusi ei yllä vanhan tasolle. Meikkivoiteena oli Studio Fix Fluid sävyssä NW10 ja peiteaineena Pro Long Wear NW15. Meikki kiinnitettiin kivipuuterilla. En ole itse varmaan 10 vuoteen kiinnittänyt meikkiä muulla kuin irtopuuterilla. Ehkä voisin välillä kokeilla. Kasvoille tehtiin varjostukset (sävy oli omaan makuuni aivan liian lämmin, mutta jostain käsittömättömästä syystä MACillä ei ole viileää varjostussävyä...). Poskipunana oli Plum Foolery, joka on tosi kauniin värinen ja sen jälkeen laitettiin hohtoa Lightscapadella. Itse en käytä koskaan näin paljon hohtoa kasvoilla, koska itse koen, että iho näyttää rasvaiselta ja ihohuokoset valitettavasti korostuvat turhan paljon.
Eilinen tuotearmeija. Tosin tältä omatkin meikkailut tahtovat näyttää. Huulipunaksi valikoitui Stone. Olen katsellut sitä jo pitkään, mutta ajattelin, että se on liian ruskea. Se on aivan ihana ja olkoon seuraava B2M punani. Toinen vaihtoehto oli todella tumma ja rusehtava Antique Velvet. Sekin olisi ollut aivan ihana.
Menin erittäin järkilinjalla kolmen tuotteen suhteen. Minulta on ihan pian loppumassa Pro Longwear concealer NC15, joten uusi tuli tarpeeseen. Samoin huulipunanpohjustaja vetelee viimeisiään. Uutena tuttavuutena mukaan lähti Prep+Prime 24-hour Extend Eye Base luomivärinpohjustaja. Olen lukenut paljon hyvää ja eilisen perusteella luomivärit pysyvät hyvin paikoillaan.

Tykkäsin meikistä todella paljon. Ainoastaan meikkipohja oli sellainen, että en tuntenut oloani ihan kotoisaksi. Mutta nämä on taas näitä makuasioita. Kivaa oli ja joskus olisi kiva mennä uudestaankin toisen meikattavaksi.
In English:
This was my first time I got my make up done by at MAC. This was my birthday present from my friend. I didn't want anything too plain and neutral. So we went with dark burgundy shades and Stone lipstick. The base was probably a bit too shimmery for my taste as I'm so used to my super matte base, but other than that this was fun and I definitely want to go a again one day. 

10 comments:

  1. Tykkäät varmasti Eye Basesta, pitää meikit hyvänä paikoillaan aamusta iltaan. Ostan kyllä toistekin :) meikki on toki taidolla tehty mutta jännä kun sinä näytät heti erilaiselta. Ei siis pahalta, ei todellakaan mutta erilaiselta, toisen kädenjälki näyy. Tykkään kulmista ja luomiväreistä. Itsekin vierastan laittaa korostustuotetta noin paljon, en edes osaisi laittaa noin paljoa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, se on tosi jännä miten pienet erot meikkaustyylissä näkyvät niin paljon. Silmämeikissä suurin ero on siinä, että itse nostan varjostusta enemmän ulkokulmasta ja nostan tumman sävyn ylemmäksi luomivaossa. Siinä on myös ero, että laitan kulmaluulle oikeastaan aina mattavaaleaa. Tässä meikissä sipaistiin vain Lightscapadea kulmaluulle.

      Joskus olisi kiva päästä jonkun "guru"meikkaajan tuoliin istumaan, koska on tosi kiva saada uusia ideoita. :)

      Delete
  2. Kaunis meikki tehty, ihan sun näköinen. Mä taas tykkään tosta pohjasta, mutta olenkin kiiltohaukka pohjien suhteen. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tämä on tosiaan niin makuasia. Itse kiiltelen niin paljon, että en kaipaa juurikaan apuja. ;)

      Delete
  3. Todella kiva meikki ja vaikka erilainen kuin sun kädenjälki, niin silti hyvin sun lookin mukainen :)

    Mulla on myös tuo Eye Base ja en voi kuin myös kehua..! Tykkään siitä jopa enemmän kuin UDPP:stä (ja tykkään kyllä siitäkin kovasti). Mulla on muuten Kahvarin kirpparilla Stone-rajauskynä myyätävä, jos olet kiinnostunut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Välillä on kiva nähdä jonkun toisen versio omasta naamasta. :)
      Olenkin lueskellut, että tuo Eye Base on oikein toimivaa kamaa. Rajaus mulla onkin valmiina tuohon Stoneen. Vain itse puna puuttuu. ;)

      Delete
  4. Eivät ne ihon huokoset kovin kauaksi näy. Tulin tähän tulokseen, kun toissaviikolla kövin räjähtäneen näköisenä salilta päin kosmetiikkaliikkeessä, jossa kehuttiin ihoani, joka todellakin on T-alueelta rasvainen ja ihohuokoset näyttävät mielestäni kuun kraatereilta. Pidin koko lässytystä turhana imarteluna, mutta toisaalta, kuka sitä naamaa kymmenen sentin päästä tuijottaakaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näinhän se on, että itse tuijottaa liian läheltä omaa naamaansa. ;) Ehkä tässä täytyy rohkaistua noiden hohtotuotteiden kanssa. Sitä vaan jotenkin vierastaa tuota kiiltoa, kun on teini-iästä lähtien yrittänyt saada ihon pysymään mahdollisimman kiillottomana...

      Delete
  5. Nuo kulmat on kyllä ihanan muotoiset! Ja hohtoon tottuu, mäkin aina pelkään vähän huokosten korostumista mut kauempaa katsottuna ne oikeastaan blurraantuu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kulmien meikkaamista pitäisi vaan jaksaa harjoitella vielä enemmän. Tykkään kyllä omien kulmieni muodosta, mutta niiden meikkaaminen on välillä turhauttavaa...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...