Monday, May 9, 2016

ArtDeco: Glam Vintage & Perfect Colour Lipstick

Olin taas myöhässä ArtDecon kokoelman suhteen. ArtDeco on merkkinä oikeasti erittäin kiinnostava ja heillä on ihanan laaja ja monipuolinen valikoima. Silti se unohtuu liian helposti. Sen vuoksi minulta meni ohi upeisiin pakkauksiin puettu Glam Vintage -kokoelma.

Tehdessäni hajuvesitilausta Parfume Dreams -verkkokauppaan, nappasin mukaan alessa olleen Compact Powderin. Omalle kalmaiholleni puuteri on tietysti aivan liian tumma, mutta tuo on todella kaunis kevyenä aurinkopuuterina. Ja tuo pakkaus on vaan niin kaunis. Jos suunnittelisin oman meikkisarjan, pakkauksissa olisi ehdottomasti samoja elementtejä.
Huulipuna jäi minulle aavistuksen mysteeriksi. Nettisivun mukaan tämän pitäisi olla osa ArtDecon Dita von Teese -kokoelmaa. Mutta tässä ei ole ihan samanlaista pakkausta. Oli, mikä oli. Tämä Perfect Colour Lipstick sävyssä 24 on erittäin ihana tuttavuus.

Näyttää tuubissa tummemmalta kuin huulilla. En oikein tiedä, miten kuvailisin tätä sävyä. Kai tämä on hieman lämpimään taittava, murrettu punainen. Voisin kuvitella, että sopii erittäin hyvin eri ihosävyille. Arkeen ja juhlaan. Tämä huulipuna on siis osana synttäriarvontaa.
Tuntuu huulilla oikein mukavalta. Lopputulos on puolipeittävä, kauniisti kiiltävä, mutta silti hyvin huulilla pysyvä. Kiva puna kevääseen ja kesään.
Tässä vielä kokokasvokuva. Kuva on sen verran vanhempi, että muusta meikistä ei suurempia muistikuvia.
In English:
I'm always a bit too late when it comes to ArtDeco collections. First the Dita von Teese collection and now Glam Vintage. Fortunately I was able to grab this Compact Powder from Parfume Dreams when I made my perfume order. The powder is too dark for me as it is, but as a light bronzing powder it's quite beautiful and I love the packaging. If I designed my own make up line I would like the products to look something like these. 

4 comments:

  1. Artdecon pakkaukset on kyllä tosi kauniita!

    ReplyDelete
  2. Artdecon pakkaukset ovat kyllä ihania! Kaunis meikki. =)

    ReplyDelete
  3. Nätin värinen huulipuna! Mun mielestä Dita Von Teese-kokoelmaan kuului myös noita kultahylsyisiä huulipunia, muistaakseni minullakin on ainakin yksi.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...