Wednesday, May 11, 2016

ColourPop - Super Shock Shadow: Telepathy, Nillionaire & La La

Meinasin jo melkein unohtaa kirjoitella näistä ColourPopin luomiväreistä, jotka tulivat viimeisen tilauksen mukana. (Jutun huulituotteista löydät täältä.) Nämä Super Shock Shadow -nimellä kulkevat luomivärit ovat jääneet minulla päivittäiseen käyttöön. Itse pidän erityisesti näistä metallinhohtoisista sävyistä. Nyt teillä lukijoilla on mahdollisuus päästä kokeilemaan yhtä sävyä arvonnassani.
Ensimmäisenä Telepathy, joka on upea, vihertävä kulta. Tässä metallinen kiilto on ihan huikea. Koostumus on sopivan pehmeä ja pigmenttinen. (Tosin nappi tuli murtuneena perille. Tämä on valitettavan yleistä näiden Super Shockien kanssa.)

Olen jo ainakin kaksi kertaa unohtanut lisätä Nillionairen tilaukseen mukaan. Tätä on kovasti kehuttu, eikä turhaan. Sanoisin, että Nillionaire on keskitumma ruskea, joka on erittäin kimalteinen.  
I <3 This on minulle jo tuttu. Piti tilata uusi, koska vanha alkaa vedellä viimeisiään. Käytän tätä lähes päivittäin liikkuvalla luomella. Sävy on tuollainen vaalea taupe, jossa on kaunista kimallusta.

La La on sivujen mukaan ruusukultainen, mutta minulle tämä on enemmän pronssinen. Kuitenkin kaunis sävy ja sopii kesämeikkeihin kivasti.
Super Shock Shadowsit pysyvät luomillani todella hyvin. Paremmin kuin normaalit luomivärit. Käytän alla aina pohjustajaa, mutta olen kokeillut pari kertaa ilmankin ja lopputulos on ollut hämmästyttävän pysyvä.
La La, Nillionaire & Telepathy
In English:
Eyeshadow part of my ColourPop order. I'm using their shadows almost on daily basis. My favorite out of these is Telepathy. Gorgeous, metallic green gold shade. Wow.  

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...