Wednesday, May 18, 2016

The Balm: NudeDude & Autobalm Hawaii eyeshadow palettes

Nude-paletit eivät ole koskaan olleet erityisen kiinnostavia. Päivätyön myötä olen joutunut muuttamaan meikkaustyyliäni melko neutraaliin suuntaan, joten olen yrittänyt etsiä toimivaa palettia arkikäyttöön. En missään vaiheessa innostunut Urban Decayn Naked I tai II paleteista. Naked 3 oli enemmän mieleeni, mutta kaipaan siihenkin enemmän vaihtelua.

Olen tiennyt näistä The Balm:in NudeTude -paleteista jo hetken aikaa ja olen miettinyt sen ensimmäisen hankkimista. Tein kuitenkin vertailua netissä ykkös- ja kakkospaletin välillä ja tämä kakkonen oli enemmän minua, koska siinä on mukana violettia ja vähän tummempia sävyjä. Tilasin paletin viime viikolla Cocopanda.fi verkkokaupasta. FB on syöttänyt minulle mainoksia tuosta kaupasta jo hetken, mutten ole reagoinut niihin. Ennen kuin nyt.. Tämä paletti maksoi 27e alessa, joten pakkohan se oli kotiuttaa. Tilauksiin ei myöskään tule postikuluja.  Uutena tilaajana ekasta tilauksesta sai -10e, kun ostaa vähintään 50e arvosta. Noh äkkiäkös minä keksin pari juttua lisää. The Balmin minikokoinen Autobalm Hawaii -paletti on nerokas matkoilla, joten se lähti mukaan 12,90e hintaan ja Real Techniquesin Sclupting Brush oli 11e. The Balmin paletit ovat edelleen samassa alessa, jos jotain jäi kiinnostamaan.
NudeDude -paletin sisältä löytyy 12 luomiväriä ja pieni (ja tod.näk. melko käyttökelvoton) sivellin. Ekan paletin kuvituksena oli 6 naista ja tässä paletissa taas 6 miestä. En tiedä, paljastuuko käytettyjen nappien alta loput näistä miehistä. Itse en ehkä koskaan tule saamaan sitä selville, koska luomivärejä löytyy sen verran paljon. ;)
Fearless ja Fabulous toimivat kummatkin kulmaluulla. Flawless ja Firm ovat juurikin hyviä arkisävyjä.

Toinen puoli paletista on tummempi ja sen violetit sävyt Flirty ja Friendly ovat ihania. Flirtyssä on kaunis kultainen hohde. Feisty on sävy, jota minulta ei ennestään löydy. Kaunis, hieman likainen vaaleanpunainen.
Luomivärien koostumus on oikein kiva ja pigmenttinen. Tällä paletilla saa helposti tehtyä arki- ja juhlameikkejä.
Autobalm 'Hawaii' -paletti on kooltaan hieman pankkikorttia suurempi. Todella helppo ottaa siis mukaan matkalle. Sävyt ovat siihen tarkoitukseen todella kivat. Paletissa on 3 luomiväriä ja poskipuna.

Luomiväreistä tuo Lid -sävy on pigmenttisin, kaunis, hohtava taupe. Tummin sävy on todella samanlainen NudeDude -paletin Friendlyn kanssa. Sanoisin, että on sama sävy. Poskipuna on erittäin pigmenttinen, pirtsakka pinkki.
Sitten vielä swatchit. Sävyt eivät toistu ihan 100%, mutta saa näistä kuitenkin idean. Nuo vaaleimmat sävyt ovat myös pigmenttisiä, mutta niin saman värisiä ihoni kanssa, että eivät tahdo näkyä.
The Balm: NudeDude
The Balm: Hawaii
In English:
I just got these two The Balm palettes. I've been searching for a nice everyday palette. I've found Urban Decay's Naked I & II palettes to be a bit too neutral for me. I like Naked3, but the shades are a bit too similar. NudeDude is perfect combination of  neutrals and darker shades (I love the purple shades a lot). 

8 comments:

 1. Aivan ihana paletti, varsinkin shimmeriset sävyt on wow!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykästyin noihin sävyihin heti. :)

   Delete
 2. Todella kiva arkipaletti :) jos mietin omia nudesuosikkeja niin kyllähän ne on Naku 2 ja 3 :) Maybellinen Nudepaletti on myös kiva :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen käyttänyt nude-sävyinä Inglotin nappeja ja totta puhuen ne olisivat riittäneet ihan hyvin, mutta minkäs sitä itselleen voi... ;)

   Mua kiinnostaisi sekä L'Orealin että Maybellinen ne roosan sävyiset paletit.

   Delete
 3. Himoitsin myös tuota palettia joskus, mutta totesin kuitenkin, että omistan jo ihan tarpeeksi nude-paletteja, joten ei olisi ollut järkeä hankkia tätäkin. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä haluaisin sen ekan NudeTude-paletin vain sen yhden, ihanan punertavan sävyn takia. ;) Ehkä löydän sellaisen luomivärin ihan yksittäinkin. Niin ja Tarten Tartelette on vielä joskus pakko hankkia...

   Delete
 4. Ihania molemmat paletit! :) Mulle nakut 1 ja 2 on parhaita arkipaletteja MACin Amber x 9 -paletin ohella.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Monelle nuo UD:t on ne parhaat. :) Mä kulkisin mielelläni joka päivä vähän vähemmän arkisissa meikeissä, jos se olisi vaan mahdollista. ;)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...