Tuesday, May 31, 2016

MAC: Burgundy Times Nine

Jatketaan vielä yhden luomiväripaletin kanssa. Tätä MACin Burgundy Times Nine -palettia käytettiin meikissäni, kun kävin meikattavana MACin pisteellä pari viikkoa sitten. Olen tätäkin palettia himoinnut hiljaisesti sen julkaisusta lähtien. Itse asiassa voisin hyvin kotiuttaa kaikki nämä minipaletit, mutta tässä on ehdottomasti kauneimmat sävyt. Viikonloppuna Stockmannilla oli kaikesta kosmetiikasta yms. -20%, joten en vaan voinut enää vastustaa. (MAC ei normaalisti ole koskaan alessa, joten tämä oli harvinaista.) Paletin normaali hinta taitaa olla 41e ja nyt hintaa jäi n.32 euroa. Ihan kohtuullinen hinta yhdeksästä luomiväristä, vaikka napit ovatkin hyvin pieniä (yksi on 0,8g, kun normaali nappi on 1,5g).
Sävymaailma on todella kaunis ja myös yllättävän monipuolinen. Ainoastaan sävyt Quarry ja Haux ovat todella lähellä toisiaan. Paletissa on yhdistelmä mattaa ja hohtavaa, joka toimii hyvin. Luomivärien laatu vaihtelee hieman, mutta kokonaisuutena sanoisin, että tämä on hyvä ja pigmenttinen.

Omat suosikkini ovat alarivin keskellä ja oikealla olevat Star Violet ja Sketch. Minulla ei oikeastaan ole juurikaan MACin luomivärejä, joten en tiedä, ovatko kaikki sävyt vakivalikoimassa. Nuo kaksi sävyä ainakin ovat.
Ensimmäisessä kokeilemassani meikissä sain käytettyä jo yli puolta paletin sävyistä.
 - Liikkuva luomi: Quarry + Haux
- Luomivako: Sketch + Star Violet
- Häivytys: Poppyseed
- Sisänurkka: Honeylust
Sitten vielä kuva koko kasvoista. Silmämeikki näyttää tosi kivalta tässä kokonaisuudessa.
Sain Tartelette -paletin mukana myös ihanan yllätyksen: Lord&Berryn Maxi Matte Crayon Lipstickin sävyssä 'Intimacy'. Sävy on tuollainen valtavan kaunis, hieman murrettu vaaleanpunainen. Tuo kynä on todella kiva käyttää ja huulipuna levittyy nopeasti ja vaivattomasti huulille. Lopputulos on melko matta, mutta huulipuna tuntuu erittäin mukavalta huulilla. Suosittelen tämän perusteella erittäin lämpimästi. Olen ainoastaan kuullut tästä merkistä, mutta en ole koskaan aiemmin kokeillut.  
In English:
One more eyeshadow palette post. I just had to finally buy this MAC's Burgundy Times Nine palette. I got -20% off, so I just couldn't leave it at the stand anymore. And I'm loving it. 

6 comments:

 1. MACin paletissa on kyllä kauniit ja monikäyttöiset sävyt. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aivan ihastuttava. :) Nämä minipaletit on tosi kivoja ja niistä löytyy sävyjä varmasti joka makuun.

   Delete
 2. Tämä on niin uusi lempparipalettini :) oikein hyvä vihreille silmille. Saa nopeita arkimeikkejä tai sitten tummempaa iltaa varten. Se violetti ysipaletti on myös kiva mutta en hankkinut koska mulla on tosi moni niistä napeista ennestään :) Tasapainoinen meikki, huulimeikki on todella kiva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on ihan täydellinen vihreitten silmien paletti. <3
   Itse katselin hieman yllättäen Amber -palettia. Violetteja löytyy niin paljon ennestään.

   Mä olen ihan ihastunut tuohon huulipunaan. Sopii näin kesäaikaan erinomaisesti. :)

   Delete
 3. Oon iteki kattonu tätä palettia sillä silmällä jokusen kerran,aivan ihania sävyjä!♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen tätä erittäin lämpimästi. <3

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...