Thursday, May 26, 2016

Blue Lips - Siniset huulet ja maailmanloppu

Toinen lomapäivä lähti myös käyntiin suht inspiroituneessa olotilassa. Illalla oli luvassa jälleen yksi Marvel -elokuva, joten meikkiä piti hieman miettiä. Tällä kertaa vuorossa oli X-Men: Apocalypse. Elokuva oli erilainen kuin olin odottanut; ihan hyvällä tavalla. En muutenkaan ole kovin kriittinen näiden sarjakuvaelokuvien kanssa. Minulle riittää, että viihdyn hyvin.

Meikin osalta mentiin siis harmaan ja sinisen sävyissä.
 Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer

Eyeshadows:
- Inglot: M373 (white)
- Inglot: M376 (grey)
- H&M: Over the Moon (silver)

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Urban Decay: Zero
- Missha: Power Fix Mascara
- Lancôme: Hypnôse Drama
Huulille pääsi vihdoin H&M:n Molten Eye Pencil sävyssä Blue Planet. Ja helkkari, että on upea. Tuo metallinen kiilto on huikea. Kynä oli todella helppo levittää huulille ja pigmenttiä riitti. Väri asettui huulille melko mattaisen ja kevyen tuntuisena. Kynä ei kuitenkaan erityisesti kuivattanut huulia.
Sain MACin pisteeltä meikkauksen yhteydessä näytteen verran Prep+Prime CC Color Correcting voiteesta sävyssä Neutralize (yellow). Olen kokeillut sitä eri meikkivoiteiden alla ja olen tykännyt siitä, että keltainen sävy neutraloi kivasti punaisuutta pois kasvoilta. Voi olla, että hankin ihan täyden tuubin, kun olen käyttänyt tämän näytteen. Meikkivoiteena on Estee Lauderin Double Wear 'Shell'.
Kävin päivällä kaupungilla asioilla ennen elokuvaa ja menin vähän neutraalimmalla linjalla. Huulilla oli ColourPopin Tootsie, joka sopi myös kivasti meikkiin.
In English:
It was a movie day. This time Marvel's X-Men: Apocalypse. I went with grey eyes and blue lips. I finally got try H&M's Molten Eye Pencil in Blue Planet on my lips. It's gorgeous!

5 comments:

 1. Molemmat versiot ovat kivat mutta kyllä nuo sinihuulet on <3 kuin kruunu meikkiin! Fanitan X-men leffoja joten tämäkin tulee hankittua dvd:lle. Olen huono käymään elokuvissa, ostan sitten kaikki hyvät dvd:t kun niitä voi katsella uudestaankin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siniset huulet on tosiaan aina välillä <3 :)
   Itsekin hankin varmasti leffan vielä blurayna. Tykkään kuitenkin käydä leffassa mahdollisimman usein ja onhan nämä Marvelit ihan komeaa katsottavaa ja kuunneltavaa isolta kankaalta.

   Delete
 2. Noi siniset huulet on sulla niin makeet, tykkään ehdottomasti enemmän sinihuulisesta versiosta, vaikka toinenkin on kaunis. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se toinen versio on sellainen ihan kiva. Tuo sininen on värinä jo niin huikea, että vau. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...