Thursday, May 12, 2016

Parfyymi -perjantai: Bvlgari Omnia Paraiba edt - vihdoinkin oma kesätuoksu

Olen etsinyt itselleni kesätuoksua jo pitkään. Muutama kiva on tullut vastaan, mutta olen tiennyt jo testausvaiheessa, että tulen kyllästymään tuoksuun todella nopeasti. Rakastan tummia gourmand-tuoksuja, mutta kesäisin ne vaan tuntuvat vähän kummalliselta käyttää, varsinkin päiväaikaan.

Luin tästä Bvlgarin Omnia Paraiba hajuvedestä Jonnan Keyword: Love -blogista ja kiinnostuin heti. En ole koskaan innostunut Bvlgarin muista tuoksuista, mutta tässä on jotain jännää. Jo tuoksun pakkauskin houkuttelee ihanan turkoosilla värillään.
Paraiba on hedelmäinen ja trooppinen tuoksu, muttei sellainen Escada-tyyppinen makean hedelmäinen. Sanoisin tätä enemmän kirpeäksi. Ensi nuuhkaisulla vastaan tulee kirpeä appelsiini ja passionhedelmä. Itse haistan tämän hedelmäisyyden loppuun saakka, mutta mukaan tulee kukkia ja lopussa vetiveriä ja kaakaota. Tuo kaakao on melko yllättävä elementti muuten hyvin raikkaassa tuoksussa. Itse en haista kaakaota erityisen selvästi, mutta se tuo hieman pehmeyttä ja makeutta tähän tuoksuun. Kokonaisuus on mielestäni mukavan tasapainoinen. Kuten Jonnakin sanoi arvostelussaan; tämä on tällainen aikuisempi Escada. :)

Notes:
floral fruity 

Top notes: bitter orange, passionfruit
Middle notes: gardenia, passion flower
Base notes: vetiver, cocoa pod

Oma pulloni on 25ml. Tämä eroaa muotonsa puolesta todella paljon 40ml pullosta. Itse tykkään tästä pienemmästä enemmän. Pullon muotoilu on jollain tapaa kuin jostain sci-fi/fantasia elokuvasta. Sopii käteen hyvin.

Hintaa tällä 25ml edt:llä on 56 euroa. Ostin omani Kicksistä, koska sain sinne lahjakortin synttärilahjaksi ja sain käytettyä myös -20% kantiskupongin. Tällä hetkellä ainakin Stockalla on kaikki hajuvedet -20%, jos joku kaipailee esim. tätä kesää varten.
In English:
I've been looking for a summer scent for ages. I've found few, but I've already had the feeling I'm going to get bored with them very quickly. Bvlgari's Omnia Paraiba could be described as grown-up's Escada scent. This is fruity and tropical, but not sweet and sugary. 
I'm very happy with this one and I love the bottle of this 25ml bottle. It's like something from a sci-fi/fantasy movie. :)

2 comments:

  1. Mä luulen, että se kaakao on just se syy, mikä sai sutkin innostuun ja se, että tää ei ole Escadamaisen makea vaan ennemmin jopa kirpeä. Mulla on ollut tää aika ahkerassa käytössä, pikkupullo tai käsilaukkukoko on paljon järkevämpi muodoltaan kuljettaa mukana, saatan itselleni jossain vaiheessa hankkia myös tän pikkupullon. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se voi tosiaan olla, että vaikka kaakao ei ainakaan itselleni tuoksu niin voimakkaasti, niin se silti muuttaa tuoksun luonnetta. Tässä on tosiaan jotain vähän kirpeää tai jopa hapanta (hyvällä tavalla). Tykkään myös Escadan karkkituoksuista, mutta tiedän, etten tulisi kuitenkaan niitä käyttämään.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...