Monday, May 30, 2016

Tarte: Tartelette

Tällä kertaa onni potkaisi minua. Olen haikaillut tämän Tarte:n 'Tartelette' paletin perään jo jonkin aikaa ja nyt minulla vihdoin on se. Paletti vilahtikin jo Instagramin puolella. Ennen Tartea on ollut todella vaikea saada Suomeen, mutta nykyään sekä Tarten kotisivulta että QVCuk.com sivulta saa tilattua Tartea tänne.

Beautify.fi sivustolla oli Tartelette -arvonta, johon pystyi osallistumaan kirjoittamalla tuotearvosteluja. Kaikki arvostelut laskettiin arvontaan mukaan, joten minä tyttöhän kirjoitin. Olin silti varma, että onni ei tälläkään kertaa potkaise. Arvontapäivä meni ja mitään viestiä ei kuulunut, enkä ollut yllättynyt. Minulla oli paletti jo QVCuk -sivulla ostoskorissa, mutta päätin odottaa pari päivää. Seuraavana päivänä treenien jälkeen minulle olikin tullut sähköpostia, että olen toinen voittajista. Jes, jes jes!!! Olin ihan onnesta soikeana. Odotin paletin saapumista kuin kuuta nousevaa. (Beautifylla on tällaisia arvontoja aina tasaisin väliajoin, joten kannattaa pitää silmät auki.)
Paletti on pakattu kauniin violettiin pakkaukseen. Paletti oli hieman pienempi kuin olin ajatellut, mutta se on vain hyvä juttu, koska nyt paletin pystyy ottamaan reissuun mukaan. Itse paletti on todella jämäkkä ja kannessa oleva peili on todella hyvän kokoinen.
Tämä paletti on saanut osakseen pelkästään hehkutusta. Kaikki luomivärit ovat koostumukseltaan mattaa. Sävymaailma on mukavan monipuolinen: sävyistä löytyy lämmintä, neutraalia ja kylmää. Vaalein sävy on kivan vaalea olematta valkoinen ja musta on todellakin musta. Koostumus on kaikissa luomiväreissä todella hyvä ja pigmenttinen.
Ylärivi: Free Spirit, Force of Nature, Dreamer, Multi-tasker
Keskirivi: Care giver, Natural Beauty, Best Friend, Bombshell
Alarivi: Super mom, Wanderer, Power player, Fashionista
Olen testannut palettia vasta yhteen meikkiin, mutta lähiviikkojen aikana tätä tulee käytettyä paljon.
 - kulmaluulla: Super mom
- luomivaossa: Multi-tasker
- häivytykseen: Wanderer
- liikkuvalla luomella: Colourpop 'I <3 This'

Tällä saa erittäin hentoa ja todella voimakasta jälkeä ihan fiiliksen mukaan. Hintaa tällä paletilla on n.40 euroa, joka on erittäin kiva hinta näin hyvästä paletista. 
In English:
I've been wanting this Tarte's Tartelette palette for a long time now. I got super lucky on won it from Beautify.fi site. I was so over the moon when I got the e-mail that I'm one of the winners. 

I highly recommend this palette to anyone, really. You can do very subtle or very dramatic looks with the shades. 

4 comments:

 1. Mä voitin tän kanssa arvonnasta ja olen tykännyt todella paljon, aika paljon sellaisia helppokäyttöisiä sävyjä, jotka sopii omaan neutraaliin tyyliin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä muistelinkin, että olit se onnellinen, joka tämän voitti. :) Tämä on kyllä ihastuttavan monipuolinen paletti.

   Delete
 2. Ihana paletti! Tosi hyvä valikoima neutraaleja sävyjä. Onneksi olkoon, hieno voitto! :)

  Tykkään myös tuosta silmämeikistä. Kauniisti sopii hiukan punertava ruskea luomiväri silmän ruskehtaviin väripilkkuihin. Kaunis silmäkuva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :)

   Käytän todella usein ruskeaa meikkiä töissä. Siinä on jotain turvallista, mutta ei onneksi ihan liian tylsää. Työmeikkeihin tämä paletti on ihan omiaan. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...