Sunday, May 8, 2016

Blogi 5 vuotta - Arvonnan aika

Blogini täyttää tänään 8.5.-16 5 vuotta. Olen iloinen, että blogini on pysynyt jo näin kauan elossa ja teitä lukijoita jaksaa edelleen kiinnostaa minun juttuni ja kuvani.

Ajatus blogista muhi mielessäni melko pitkään. Olen ottanut kuvia meikeistä jo paljon ennen blogia ja ensimmäiset meikkikuvat laitoin muiden nähtäväksi vuonna 2007. Mutta vasta 2011 koin luontevaksi perustaa blogin. Kaikki blogeihin liittyvä on harpannut valovuoden eteepäin tuosta viiden vuoden takaisesta, moni asia on mennyt paljon ammattimaisempaan suuntaan. Kuvien laatu on ihan toista luokkaa kuin vielä tuolloin. En itse mitenkään häpeä kuvia tai mitään muitakaan juttuja tuolta blogin alkutaipaleelta.

Blogini ajatus on pysynyt melko samana alusta asti. Meikit ovat edelleen se ykkösjuttu minulle, kun taas ihonhoidosta kirjoittaminen on jotenkin vierasta. En ole myöskään koskaan erityisemmin pitänyt tuotearvostelujen kirjoittamisesta. Olen pääsemässä onneksi siitä ahdistuksesta vähitellen eroon, kun olen alkanut kiinnostua enemmän ja enemmän hajuvesistä ja kirjoitan kokemuksiani tuoksuista. Yksityiselämäni haluan pitää melko irrallaan blogista, koska en koe elämäni olevan kovin tapahtumarikasta.
Sitten itse arvontaan ja sen tuotteisiin. Tämä koko läjä lähtee siis arvonnan voittajalle. Säännöt tulevat lopussa.

- ArtDeco: Perfect Colour Lipstick, no24. Todella kiva ja monikäyttöinen neutraali punainen. (Juttua tulossa pian.)
- Kubiss: Pink Dazzle lipstick *
- ColourPop: 'Partridge' Super Shock Shadow. Halusin ehdottomasti arvontaan mukaan ColourPopin tuotteita, koska olen meuhkannut niistä moneen otteeseen blogissani. Itselläni ei ole tätä kyseistä sävyä, mutta se on hyvin vastaava esim. MACin Blue-Brown pigmentin ja Urban Decayn Lounge -luomivärin kanssa. Eli lämmin ruskea pohja, jossa vihreänturkoosia hohdetta.
- Badger Company: Vanilla Madagasgar lip balm. Minulla on itselläni näitä Badger -huulirasvoja käytössä ja olen tykännyt tosi paljon.
- ColourPop: Lumiére Lippe Stix. Mietin ensin jotain vähän hurjempaa huulipunasävyä, mutta totesin, että tämä on ollut yksi käytetyimmistä huulipunista viime syksyn jälkeen. Toivottavasti voittaja pitää tästä yhtä paljon.
Sain Punanaamiosta tämän värikkään kaksikon mukaan arvontaan, josta olen todella iloinen. Minut tunnetaan melko värikkäistä meikeistä, joten halusin sen näkyvän myös arvonnassa. Punanaamio tuo maahan nykyään Mehronin tuotteita, joista todella monet kiinnostavat minua kovasti (kuten erilaiset pohjustajat, puuterit ja Metallic Powderit).

- Detailz: Blue Liquid Makeup *. Tämä ei ole itselleni tuttu tuote vielä, mutta vaikuttaa erittäin kivalta. Voi käyttää siis rajauksena tai näillä voi muuten vaan taiteilla iholle kuvioita. Valitsin sinisen värin, koska lähestymme kesää ja tällä sinisellä saa erittäin kivasti väriä neutraaliinkiin meikkiin.
- InTense pro: Ocean Breeze pressed pigments *. Nämä luomivärit ovatkin sitten tutumpia. Ocean Breeze on kaunis, hieman tummempi turkoosi, jossa on upea pigmentti. Menee sekä luomivärinä että rajauksena.
- Make-up Blender*. Nämä meikkimunat ovat tällä hetkellä todella monien suosiossa. Itselläni on jo pari erilaista käytössä, joten annan nämä mielelläni eteenpäin.
- Cuccio Colour: The Petite Palette Collection*. En kirjoittele juurikaan kynsistä tai kynsilakoista, vaikka niitäkin löytyy ihan kunnioitettava määrä. Tämän minisetin arvon kuitenkin mielelläni teidän lukijoiden kesken.
Sitten vielä yksi arvonnan kohokohta. Elizabeth Ardenin ihana Always Red edt 30ml. Arvoin tästä lahjapakkausesta aiemmin tänä vuonna vartalovoiteen ja nyt on itse tuoksun vuoro. (Tuoksu on siis ihan uusi, vaikka pakkaus on avattu ja sieltä on otettu vartalovoide pois.) Arvosteluni tästä tuoksusta löytyy täältä.

Ja vielä viimeisenä, muttei vähäisimpänä. Rakastan teetä ja Kusmi Tea on yksi lempi merkeistäni. Maustettu musta tee St. Petersburg on osa heidän Russian Blends -kokoelmaa. Minulla on tästä teestä tuplana tällainen 15g pikkupurkki, joten tämä lähtee myös voittajalle.
Eli tällainen satsi tuotteita. Valitsin tähän paljon juttuja, joista pidän itse todella paljon ja toivon, että arvonnan voittaja pitää niistä myös.

ARVONNAN SÄÄNNÖT:
1. Sinun tulee olla blogini lukija Bloggerin tai Bloglovinin kautta (uudet lukijat ovat tietysti tervetulleita). (Lähetän palkinnon ainoastaan Suomeen.)
2. Kerro, mikä näistä tuotteista kiinnostaisi sinua eniten?
3. Kerro, minkälaisia postauksia toivoisit tulevaisuudessa tai mitä haluat kysyä minulta?
4. Jätä sähköpostiosoitteesi.

Arvonta sulkeutuu su 15.5. klo 20

*:llä merkityt tuotteet olen saanut blogin kautta

23 comments:

  1. Ardenin tuoksu osui mulla ensimmäisenä silmään. Myöskin teepurkki! Haluaisin sulta lukea suosikkituotteistasi. Niin joo ja bloggerin kautta luen.

    lifeanddisasters (a) gmail.com

    ReplyDelete
  2. Seuraan bloggerin kautta tällä nimimerkillä. Eniten mua kiinnostaa Colourpopin tuotteet, koska en ole itse onnistunut saamaan tilausta tehdyksi :'D Mää tykkään sun blogissa eniten siitä, että täältä löytyy mukavasti valtavirrasta poikkeavia juttuja. Sekä meikkejä että tuotemerkkejä :) Jatkossa olis kiva nähdä vieläkin enemmän sun päivittäisiä meikkejä.

    ReplyDelete
  3. Aivan järisyttävä setti! Tuosta kaikesta kiinnostaa niin moni! Colour Popia en ole vielä päässyt itse kokeilemaan ja se houkuttaa. Always rediä olen tuoksutellut kaupassa ja se on upea. Badgerilta olen kokeillut toista tuotetta ja se on mainio. Artdecon punat kiinnostaa suuresti! Kynsilakkavärit paketissa on mielettömät ja tuo sininen taiteilurajaus on todella kiinnostava. Ja minäkin rakastan teetä! Aina uutto menossa. Kusmia en ole kuitenkaan vielä kokeillut. Ihailen suuresti meikkejäsi ja erityisesti sitä, että värikkyys on aina harmoniassa. Olen itsekin tummemman tyylin (ja musan) ystävä, joten sinulta saa paljon inspiraatiota siihen maailmaan. Itsellä on ongelmia saada silmämeikki symmetriseksi molemmille puolille. Olisiko sinulla siihen vinkkejä? Ihan vain jatkuvan harjoittelun lisäksi. :) Seurailen bloglovinin kautta, msesmsesmses@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Bloglovinin kautta seuraan. Ja vaikea valita näistä tuotteista vaan yksi, mutta ehkä kuitenkin tuo tee kiinnostaisi eniten :) Ja kysyisin sinulta millaisia tavoitteita sinulla on vuodelle 2016 ja oletko jotain niistä jo saavuttanut :)

    viivi.korpela@hotmail.com

    ReplyDelete
  5. Luen Bloggerin kautta. ColourPopin tuotteet ja tuo Mehronin luomiväri kiinnostaisi eniten, ne on itsellä ostoslistalla. :) Voisitko tehdä jonkun postauksen lempparituotteistasi, tyyliin mitä ilman et "pärjäisi"? Samaten meikkipöytäsi tmv. olisi kiva nähdä.
    sari piste susanna at hotmail piste com

    ReplyDelete
  6. Uuuuu mikä setti!! Onnea 5-vuotiaalle :) Colour Popit ja Cucciot kiinnostaisivat eniten mutta Arden on kyllä himottava! charmingnails@suomi24.fi

    ReplyDelete
  7. Seuraan bloggerin kautta. Moni tuote kiinnosti, mutta etenkin meikkimunat tulisivat nyt tarpeeseen. Minua kiinnostaisi nähdä meikkivoidevalikoimasi, koska olisi kivaa kuulla vinkkejä vaaleista meikkivoiteista.
    kivipuuteri(a)gmail.com

    ReplyDelete
  8. Onnea blogillesi! Bloggeriin kautta seurailen. Meikkimunat kiinnostavat eniten, kun ei ole tullut vielä kokeiltua. Myös ihana pieni kynsilakkasetti kiinnostaa, ja sanonpa siis että kynsipostauksia, esim. kynsikuvia tai postausta lemppari kynsilakoistasi olisi kiva nähdä jatkossa. :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    ReplyDelete
  9. Kyllä tuo hajuvesi kiinnostaa eniten!
    Toivoisin postauksia luonnonkosmetiikasta.
    Bloggerlukijana mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Uusien hajuvesien kanssa olen aika arka, mutta tyylikäs pullo jäi eniten mieleen! Myös sininen rajausväri löytäisi paljon käyttöä :) Värikkäät meikit on siis mieluisia, ja niistä haluankin lukea paljon myös jatkossa. Bloggerin kautta lueskelen. pienijaviallinen(a)hotmail.com

    ReplyDelete
  11. Onnea blogille!

    Itsestäänselvästi eniten kiinnostavat hajuvesi ja tee. Ja lisää juttuja mainituista! Tykkään lukea sun tuoksupostauksia. :)

    ReplyDelete
  12. Oi, että mikä arvonta paketti! <3
    Kauhian vaikeeta sanoa yhtä suosikkia... No mutta sanon tuon tuoksun <3 Kaikki tulisi niin tarpeen! Puolitoista vuotta olen nyt kotosalla ollut pienen tyttöni kanssa ja nyt kun sain työpaikan ensi syksyksi niin olisi ihana jälleen alkaa itseä ehostamaan enemmän :) Jään odottamaan jännityksellä tuloksia!
    Hmm... Olisi kiva kuulla lisää helpoista/nopeista meikeistä :) Mitkä on sellaisia pikkusia niksejä millä kuontalon saa helposti kauniiksi :)
    maarit.nieminen89@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Bloggerin kautta seuraan :) talkandbake@suomi24.fi

    Itsekin teetä juon, joten se kiinnostaisi ja ColourPopin tuotteita haluaisin kokeilla + tuota hajuvettä. Hajuvedessä on jo hauska tuo pullokin ja meinasin sen alesta napata, maltoin kuitenkin mieleni.

    Haluaisin kysyä, että oletko festari-ihmisiä? Jos olet, niin mikä niissä vetää puoleensa? Olisi myös hauska lukea postaus kausittaisista tuoksusuosikeista jos sellaisia on :)

    ReplyDelete
  14. Bloggerin kautta kytistellään täälläkin :) Ja kiinnostavimmat on toki ColorPopit! Niinpä siis toivoisinkin niistä enemmän höpöttelyä.. ^_^

    ReplyDelete
  15. Bloggerin kautta seurailen, blogi on myös kirjanmerkkipalkissa :)
    Colorpopin luomiväri kiinnostaa kovasti.
    Eniten pidän goottimeikeistä, mm. punainen eyeliner oli upee.

    ReplyDelete
  16. Bloglovinin kautta seuraan (SariBP).
    Colour Pop kiinnostaa kovasti, ja niihin liittyvät
    postaukset olisivat kiinnostavia.
    s-posti: sari.blom.pirjala at gmail.com

    ReplyDelete
  17. Seuraan bloglovinin kautta. Make-up Blenderiä olisi kiva kokeilla =). Mukaan mahtavaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Ardenin tuoksu kiinnostaa eniten, koska sen ostamista oon harkinnut. Tykkäisin lukea loppuneista tuotteista ja enemmän myös ihonhoidosta. Seuraan bloggerin kautta. :) ciennariverlake@gmail.com

    ReplyDelete
  19. Onnea blogille ja tervetuloa vastavierailulle omaan blogiini!

    Kaikki kiinnostavat, ehkä eniten tuo tuoksu :)

    Vakkarilukija bloggerin kautta: dzinni(at)europemail.com

    ReplyDelete
  20. Onnea synttäreiden johdosta! <3
    Seurailen blogiasi sekä Bloggerin että Bloglovinin kautta. Tuotteista kiinnostaa eniten Colorpopin tuotteet sekä tuo tuoksu, oi oi! En osaa toivoa sinulta mitään erikoista, jatka samaan malliin. Rakastan värikkäitä silmämeikkejäsi (ja tuote-esittelyjä). Meikkityylisi on ihana, vaikka ei sovikaan täysin itselleni, mutta saan inspiraatioita meikkikuvistasi siitä huolimatta! En nyt osaa keksiä mitään kysyttävääkään tähän kohtaan. Olkoon toiveeni siis että jatkat innostamistani silmämeikkien saralla. :D

    Terveisin,
    Sonja / meikkimonsteri@ gmail. com

    ReplyDelete
  21. Onnittelut! Lukijasi Bloggerin kautta. Kaikki ovat kiinnostavia, mutta eniten kiinnostaa tuo tuoksu, koska aikanaan Ardenin Arden Beauty tuoksu oli suosikkini. Postauksista ...suosikkituotteet ja edulliset löydöt kiinnostavat aina. 66aurinkoinen@gmail.com

    ReplyDelete
  22. Kaikkien villien eilisten postausideoiden lisäksi ois huippua, jos viitsisit taas tehdä fantasiameikkeijä. Ja olisi hienoa, jos joskus raottaisit vaatekaappia ja näyttäisit omia luomuksia ja rakkaimpia löytöjä.
    Tuota vaniljaista huulirasvaa haluaisin kokeilla, ovat kuulemma oikein hyviä.

    ReplyDelete
  23. Onnea, onnea! Ihana arvonta, innolla mukana :) Eniten kiinnostavat nuo kynsilakat ja tuoksu. En osaa antaa sen kummempia postaustoiveita, kaikenlaiset kosmetiikkaan liittyvät postaukset kiinnostavat :)
    netteri@gmail.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...