Wednesday, January 4, 2012

The New Me?


Uusi vuosi, uudet kujeet? Päätin vähän hullutella ja kokeilla, miltä näyttäisin, jos käyttäisin liikaa itseruskettavaa. Asiaan kuuluu tietysti myös nuo nudehuulet. Tässä valaistuksessa lopputulos ei näytä ihan niin karulta, mutta...
New year, new face? I decided to be a bit silly and try what I would look like if I over used fake tan and bronzer. With pale, nude lips, of course. In this lighting the result doesn't look *that* bad, but...


...Salaman kanssa otetussa kuvassa paljastuu karu totuus. ;D Sävyero kasvojen ja kaulan välillä on melkoinen. Ja nyt löytyi käyttöä myös NYXin vaalealle Athena huulipunalle, jonka hankinnan järjellisyyttä mietin edellisessä postauksessa.
...This picture is taken with flash and now you can see the pretty horrific result. ;D There's quite a difference between my neck and my face. And now I found use for NYX's pale Athena lipstick (in my last post I was trying to find a reason to own it in the first place).


Fail. :)

15 comments:

 1. Hahaha! Brilliant! I do like the eyemakeup though... with black lips >:D

  ReplyDelete
 2. The eye make up was very normal compared to the rest of my face. And even thought I've been at home all day I couldn't go round looking like that so I washed my face pretty quickly after taking the photos. ;)

  It's nice to do these silly looks every once in a while. :)

  ReplyDelete
 3. Tuon ensimmäisen kuvan osalta ajattelin ensin, että tuo kuulaan kylmä lookhan sopii sinulle valtavan hyvin. Mutta ehkä ei sittenkään... Hauska postaus! :)

  ReplyDelete
 4. Päivän naurut tuli tästä! :D Tosin, joo-o, pidän tuosta silmämeikistä kyllä. :) Mutta noi huulet, ja toi pohja, oh dear... :D

  ReplyDelete
 5. Hahah, oletpas eri näköinen! Itse en suosi rusketusta ollenkaan, mutta liika itseruskettava se vasta kauhistuttavalta näyttääkin. Tämänkaltaisia karuja rusketusmokia ei tosin nykyään tekorusketusten yleistyttyä ole ollenkaan harvinaista nähdä katukuvassa...

  ReplyDelete
 6. Mun mielestä liian moni kosmetiikkamyyjä näyttää tältä. Ja sitten ne ihmettelevät, kun sanon niille, että en ota sävyä jota he suosittelevat vaan kaksi astetta vaaleamman. Esim. Tukholmassa menin vahingossa luottamaan MAC:in myyjään, muistanpa, etten tee sitä enää. Suomen MAC:in tiskillä on sentään mennyt enemmän kohdilleen.

  ReplyDelete
 7. Pumpulipupu:
  Itse asiassa täytyy sanoa, että ei tuo eka kuva näytä yhtään niin pahalta, mutta seuraavissa näkeekin, miltä tuo oikeasti näytti. ;)

  Milla:
  Hih! Silmämeikin meinasin vetää myös ihan yli, mutta en tällä erää jaksanut (olen katsonut viime aikoina brittiläisiä lifestyle-ohjelmia [POD tai jotain], joissa pyörii puolialastomia, nuoria naisia ihan karmeissa pakkeleissa, kroppa ja naama oranssina ja sain siitä inspiraation). Jossain joku nainen sanoi laittavansa neljät tekoripset päällekkäin!!! Huhhuh! Enpä viitsinyt kokeilla...

  Belsissa:
  Välillä pitää kokeilla jotain ihan muuta. :) Ehkä minullekin sopisi pieni päivetys, niin kasvojen punoitus ei näkyisi niin selvästi, mutta en vaan tykkää rusketuksesta. Piste. :) Ja oranssinaamaisia ihmisiä tulee vastaan aina tasaisin väliajoin, eikä kaulaa ole meikattu, vaan kasvoilla on ihana naamari. Yök.

  Sonia:
  Onneksi nykyään en itse ole bongaillut tätä tyyliä kosmetiikkamyyjillä (paitsi yhdessä pikkuliikkeessä myyjänaisella on oranssi naama, tummat rajaukset huulissa ja tosi vaalea huulipuna. Eipä tee hirveästi mieli ostaa kosmetiikkaa sen näköiseltä ihmiseltä.)

  En ole varmaan koskaan ostanut meikkivoidetta kenenkään myyjän suosittelemana, joten en tiedä, miten pieleen siinä mentäisi. Mutta ainakin tuntuu, että Suomen MAC-pisteillä myyjillä on silmät ja järki päässä meikkivoidesävyjen suhteen ja he myös tiedostavat, että kaikista vaaleimmille heiltä ei löydy enää värejä.

  ReplyDelete
 8. OMG!! Siis toi sun uusi tyylihän on ihan maailmanmahtavin :D (Just kidding..)

  ReplyDelete
 9. Mä olen katsellut sitä samaa ohjelmaa aina välillä. Siellä on niitä ihme glitter-rinsessoja ja sitten myös kunnon hc-gootteja, jotka nukkuu platformit jalassa korsetti yllä. Vähän siinä saa nauraa! :D

  Miten ihmeessä edes saa neljät tekoripset päällekkäin? Huh.

  ReplyDelete
 10. HeidiB:
  Eikö!! Siis tää on niin mua. ;) Ehkä jotain tämmöistä voisi käyttää ensi halloweenina. Zombie versio tästä lookista. :D

  Milla:
  Briteillä on jotain pahasti pielessä. Nähtävästi sen näköisiä ihmisiä riittää pilvin pimein tuolla maassa. Pahimpia ovat kuvat, jossa nuoret tytöt kompuroi keskellä talvea korkkareissa ja roiskeläpässä lumisateen keskellä. Ei takkeja, ei mitään. En vaan voi käsittää.
  Mutta se POD on aika hauska. :) Ja nähtävästi jotkut tajuavat tuon myötä, kuinka tyhmiltä he näyttävät.

  ReplyDelete
 11. Hauska postaus : D

  Minulle on myyty liian tumma meikkivoide MAC:in tiskillä, tosin siksi, että meikkivoide tummeni vasta kasvoilla = "hapettui". Myöhemmin sanoin siitä kun pyysin näytettä uudemmasta meikkivoiteesta ja myyjä pyöritteli silmiään "ei meidän meikkivoiteet tee semmoista".

  ReplyDelete
 12. Anonyymi:
  Kiva, että muistakin tämä oli hauska postaus. :)

  Ikävä, että meikkivoide ei toiminut, kuten piti. Ja tosi kumma kommentti myyjältä. :(

  ReplyDelete
 13. Tuli NIIN mieleen Lemmi, kosi, vältä-tytöt (Snog, Marry, Avoid)! En ymmärrä sitä että briteissä hehkutetaan olevan maailman paras valikoima ketjuliikkeitä, mutta silti nää tytöt SEKÄ pukeutuu ETTÄ meikkaa kun Povipommi-Jordan! Houkutteleeko glam-elämä vaan niin paljon; vatteita, meikkejä, isot boobsit ja rahaa ku roskaa?? Ja ehkä vielä semi-julkkis mies? BB-/Idols-/X Factor-kuuluisuus?

  ReplyDelete
 14. Hahahaha you're amazing. XD I agree with Robyn though, do the eye makeup with black lips!

  ReplyDelete
 15. Eve:
  Tuo oli juurikin se ohjelma, jota aiemmin muistelin. Jotain outoa siinä on, että tuolla ihannoidaan niin järkyttävästi noita "glamour" -malleja ja muita järkytyksiä. Koko homma on lähtenyt ihan lapasesta.

  SilhouetteScreams:
  :D This was fun. And I will do this eye make up with black lips. That's probably gonna look really cool.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...