Monday, February 8, 2016

Snow White

No niin, tässä kaikessa komeudessaan talviset kuvat kahden viikon takaa. Olen enemmän kuin tyytyväinen näihin kuviin. Meillä kävi tuuri ja kuvauspaikkaa peitti uusi, puhdas lumi (jota tosin oli niin paljon, että pitkävartiset saappaat ja lapio olisivat olleet fiksu veto).

Meikki toistui juuri niin hyvin kuvissa kuin toivoinkin. Ihan erityisen paljon tykkään tuosta huulipunasta. Se oikein hehkuu.
Kalliolla ja tunnelissa oli huiman kokoisia jääpuikkoja, onneksi saimme osan ikuistettua kameralle. Puvun kanssa oli yllättävän helppo liikkua hangessa, vaikka helma oli minulle liian pitkä. Myös mekon pukeminen paikan päällä kävi suht vaivattomasti. Kuvauksen jälkeen taas ei ollut yhtään kiva vaihtaa omiin, kylmiin vaatteisiin. Pakkasta ei ollut kuin pari astetta, joten tuolla ei tullut onneksi kylmä ihan heti.
Punainen mekko oli lainassa. Onneksi sain sen, koska itse en olisi jaksanut tehdä mitään noin näyttävää. Tuo punainen puku on hääpuku - joku persoonallinen morsian saisi tuosta upean puvun hääpäiväksi. Rakastan tuota kuvaa puvusta valkoista hankea vasten. <3
- dress: Fiancée Oy
- lace top: Gina Tricot
- necklace: Lindex
- headdress: self-made
- peacock fan & cape: borrowed from Tiina

Viimeiset kuvat otettiin vielä rautatietunnelin suulla ja valonlähteenä käytettiin osittain kynttilää. Noita kuvia ottaessa Tiinan takan odotteli porukka geokätköilijöitä, joten oli aika lopetella onnistunut kuvausreissu.

In English:
Here are the finished photos from the photo shoot 2 weeks ago. I just love them. The contrast between the pure white snow and the red dress is amazing. The dress isn't my own, but I was lucky to borrow it. 

4 comments:

 1. Kerrassaan upeita kuvia, toi meikki oli ihan mieletön. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käyn aina välillä katsomassa näitä kuvia, koska tykkään vaan niin paljon. <3

   Delete
 2. Replies
  1. I know, right?! :) I love how these turned out. Let's see what we'll come up next.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...