Thursday, February 11, 2016

Guerlain Rouge G: 70 Gigolo

Minun on hyvin vaikea kävellä alennuspöytien ohi. Varsinkin, kun siellä on Guerlainia varustettuna -50% tarroilla. Mukaan lähti siis yksi huulipuna. Rouge G '70 Gigolo'. Omistan ennestään yhden Rouge G -huulipunan ja rakastan tuota suurta ja painavaa huulipunahylsyä.
'Gigolo' on erittäin kaunis, tumma marjanpunainen. Erittäin pigmenttinen. Liukuu huulille helposti ja jättää kiiltävän pinnan. Kiiltävyytensä vuoksi, puna kuluu vähän nopeammin, mutta jättää sävyä huulille, joten ei tarvitse olla heti korjaamassa.
Sitten päästään kohtaan, mutta.. Tämä puna kerääntyy suupieliin pari tuntia levittämisen jälkeen. Huulillani toimii ehdottomasti parhaiten mattapunat. Nämä kiiltävämmät lähtevät leviämään juonteisiin ja kuluvat nopeasti. Tuon leviämisen saan melko hyvin estettyä värittömällä rajauksella. Pitää varmaan ensi kerralla rajata hyvin myös suupielet ja katsoa, auttaako se. Täydellä hinnalla en näitä punia hankkisi itselleni, koska koostumus ei ole paras itselleni.

In English:
I couldn't resist this Rouge G '70 Gigolo'  lipstick by Guerlain. It was -50%. Very lovely dark berry shade. The finish is quite shiny and because of that it's not best for my lips. It starts to bleed very easily and for some reason pool around the corners of my mouth. :( So, wouldn't buy these full price. Now I just need to remember to use clear lipliner around my whole mouth before using this next time. 

4 comments:

 1. Mulla on pari Rouge G:ta, mutta molemmissa on mattaisempi koostumus kuin tässä, ei ollenkaan noin kiiltävä. :o Kaunis sävy, vaikka liian liukas koostumus. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sävy on aivan ihana tässä. Vähän harmittaa tosiaan tuo pysyvyys. Luin arvosteluja tästä ja Temptaliakin antoi A:n, joten riippuu nähtävästi myös käyttäjästä ja huulista. ;)

   Delete
 2. Guerlainin huulipunahylsyt ovat todella kauniita. :) Teen postauksen uusista La Petite Robe Noire-huulipunista ystävänpäivänä. Tervetuloa lukemaan arvioni niistä. :)

  http://smokyeyecandy.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aivan mielettömän kauniita. :) Katselin itsekin niitä uusia punia ja niissä oli pari tosi kivaa sävyä.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...