Sunday, February 14, 2016

3 Elokuvaa & 1 Meikki

Aloitetaan meikistä, joka on eiliseltä. Tämä menee kivasti tähän ystävänpäiväteemaan. Minun piti toteuttaa tällainen punavoittoinen meikki jo perjantaina, kun kävimme katsomassa Deadpool -elokuvan, mutta en ehtinyt. Valitettavasti jouduin kuvaamaan meikin vessan valossa, eivätkä värit toistu niin hyvin kuin toivoin. Flunssan takia silmät vuosivat koko eilisen ja osa silmämeikistä pyyhkiytyi illan aikana pois. Silmien vuotaminen on vaan niin syvältä.
 Primer:
- UDPP

Eyeshadows:
- Grimas: 002 (off-white)
- Grimas: 545 (burgundy)
- Grimas 680 (plum)
- Fyrinnae: Rapunzel Had Extensions

Eyebrows:
- pink lipliner
- LitCosmetics: Roxy Rolla glitter

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Lancôme: Hypnôse wp
Glitter-kulmakarvat tekivät paluun. Tumma pinkki näyttää myös tosi kivalta. Vedin ehkä överit tämän kokopinkin meikin kanssa, mutta eipä sen niin väliä. :) Huulilla on NYXin Soft Matte Lip Cream 'Prague'. Tosi kiva, hieman murrettu tumma pinkki.
Sitten niihin elokuviin. Pienen tauon jälkeen kävin tällä viikolla 3 kertaa leffassa. Mennään elokuvat järjestyksessä.
The Danish Girl - Tanskalainen tyttö (ohj. Tom Hooper)

Kävin katsomassa elokuvan vapaapäivänäni, kun halusin nähdä hieman syvempää draamaa. Olin valmistautunut nenäliinojen kanssa jo pelkästään tylsän flunssan vuoksi, mutta niille tuli käyttöä elokuvan lopussa muutenkin. Tarina kertoo yhdestä maailman ensimmäisistä sukupuolenkorjausleikkaukseen hakeutuneesta Lili Elbestä (Einar Wegener). Elokuva seuraa Einarin/Lilin ja hänen vaimonsa Gerdan elämää ja sitä, kuinka transsukupuolinen pystyi pärjäämään 1920-luvulla. Lilin onneksi hänellä oli rakastava puoliso, joka pysyi vierellä vaikeuksista huolimatta. Pidin elokuvasta kovasti. Näyttelijät olivat todella upeita rooleissaan (sekä Alicia Vikander että Eddie Redmayne ovat ehdolla Oscareissa), puvustus oli kaunista katsottavaa ja tarina oli todella koskettava.
4/5

Deadpool (ohj. Tim Miller)

Sitten mennään niin toiseen äärilaitaan kuin vain mahdollista: huonoa huumoria, ultraväkivaltaa ja lisää huonoa huumoria. Deadpool on varmasti yksi odotetuimmista Marvel -elokuvista. Itsekään en uskonut, että tämä elokuva näkisi vielä päivänvalon, mutta onneksi pääosaa näyttelevä Ryan Reynolds on ollut niin omistaunut tälle projektille, että elokuva on nyt kaikkien nautittavissa.

Vaikka kyseessä on Marvel -elokuva, niin kyseessä ei ole supersankarileffa. Deadpool on ehkä antisankari, jos sellainenkaan. Elokuvan mainoskampanja on ollut ihan nerokas ja katsojia on mm.uskoteltu, että kyseessä on romanttinen elokuva. Ensi-illan sijoittaminen ystävänpäivään/Valentine's Dayhin on vain mahtava näpäytys. Olisimme menneet varmasti katsomaan tämän ystävänpäiväelokuvana, jos olisimme malttaneet odottaa ensi-illan ohi. Odotan innolla jatko-osaa.
5/5

Zoolander 2 (ohj. Ben Stiller)

Tämä toimitti sitten ystävänpäiväelokuvan virkaa. Olen aina tykännyt alkuperäisestä Zoolanderista todella paljon, mutta valitettavasti jatko-osa ei päässyt ekan tasolle. Varsinkin, kun kävimme katsomassa juuri Deadpoolin, niin vitsit tuntuivat kovin kilteiltä. Oli tuossakin silti hauskat hetkensä ja tykkään jostain syystä Stiller/Wilson -kaksikosta.
2,5/5

In English:
I've seen 3 very different kind of movies this week. First I went to see The Danish Girl, which was beautiful and sad. I loved both Eddie Redmayne and Alicia Vikander in the leading roles. 
Deadpool was the complete opposite of The Danish Girl. Very bad humor, violence and more stupid humor. And I loved it. I'm so happy this movie got made.
Zoolander 2 was bit of a disappointment. I really liked the first one, but this wasn't that funny. It tried, but especially after seeing Deadpool this didn't have a chance.

4 comments:

 1. Upea meikki taas, makeet noi kulmakarvat. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Glitter-kulmakarvat on vaan tosi kiva juttu. :)

   Delete
 2. Makeet kulmakarvat!

  Danish Girl ja Deadpool kiinnostaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen kumpaakin elokuvaa aivan päinvastaisista syistä. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...