Thursday, February 4, 2016

A Day Off + arvonnan voittaja

Oli kauneusbloggaajan vapaapäivä ja pitkästä aikaa oli todella kiva ilma. Nukuin univelkoja pois todella pitkältä tuntuneen ja stressaavan alkuviikon jäljiltä. Olin jo päättänyt, että huulille päätyisi MACin Instigator -huulipuna. En ole pieneen ikuisuuteen muistanut kaivaa Instigatoria, joten oli aikakin.

Silmämeikin pidin neutraalina ja käytin siinä tämän hetken suosikkiluomiväriäni Urban Decayn Heist -sävyä.
 Primer:
- UDPP

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- Urban Decay: Heist
- Urban Decay: Password & Combust (Naked Smoky palette)
- Urban Decay: Strange (Naked 3)

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Missha: Power Fix Mascara
- Estee Lauder: Sumptuous Infinite
Huulet ovat olleet melko kuivat, joten valitettavasti huulipuna näyttää epätasaiselta. Kuvassa vielä pahemmin kuin luonnossa.
Tähän vapaapäivään kuului erittäin mukava englantilainen teehetki Monarch -kahvilassa. Paikka on ihastuttava ja henkilökunta todella ystävällistä.

Kävin myös pyörähtämässä kaupoissa ja mukaan tarttui pari juttua, joista yritän kirjoitella viikonlopun aikana. Myös kirpputorilta löytyi pari kivaa juttua halvalla ja ilta päättyi pizza-ähkyyn. Eli oikein mukava vapaapäivä. :)
Arvonnan voitti: Maija/Kivipuuteri-kosmetiikkablogi. Onnea!

In English:
I had a very nice day off. I went a lovely tea room with a friend, did some sale finds, found couple of things from a flea market and overdosed on a pizza. 

4 comments:

  1. Ihana, upea meikki. Pukee sinua niin erinomaisesti ja uusi tukka on todella ihanan värinen <3

    ReplyDelete
  2. Kiva meikki! Tuo Monarch on ystävieni omiatsma kahvila, joten siellä tulee usein juostua - eikä tietty yksinomaan sen takia, että omistajat ovat ystäviäni. Kello viiden tee on kiva juttu, ja mukava ateria ystävien kanssa.

    ReplyDelete
  3. PS: Monarchissa on toisen ystäväni, Sibelin emännöimä Fashion Cafe joka kuun viimeinen perjantai! Keskustelua muodista, muotia, ja muuta kivaa.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...