Friday, February 5, 2016

Shade Adjusting Drops - Meikkivoide vaaleammaksi

Tällainen tuote on puuttunut markkinoilta. Ainakin täällä Suomessa. Olen kuullut todella paljon kritiikkiä siitä, että tarpeeksi vaaleita meikkivoiteita on niin huonosti saatavilla. Tällaiset vaalennustipat ovat oiva keino saada aavistuksen liian tumma meikkivoide sopivaksi. Tämä The Body Shopin 'Shade Adjusting Drops - Lightening' uutuus on nähtävästi tullut markkinoille tässä vuoden vaihteessa. Hintaa tällä 15ml pullolla oli n.16,50e. Tämän vaalentajan lisäksi on myös tummentaja, jos esim. kesällä haluaa tummempaa sävyä meikkivoiteeseen.
Ohjeessa neuvotaan sekoittamaan meikkivoide ja vaalennustipat kämmenselällä, mutta mikä tahansa alusta toimii tähän hommaan. Itse sekoittelin pienessä näytepurkissa.
Tuotetta annostellaan suht toimivalla pipetillä. Vaalennusaine on melko paksua, joten sitä jää myös pipetin ulkopinnalle, mutta toistaiseksi en ole saanut sotkua aikaiseksi.
Vaalentajan väri ei ole ihan valkoinen vaan hieman vaaleanpunaiseen taittava. Mutta kuten kuvista näkyy, niin sävy ei iholla näytä kovin vaaleanpunaiselta. Luulen, että moni todella vaaleahipiäinen voisi käyttää pelkästään tätä meikkivoiteena. Itse en ole ehtinyt vielä kokeilemaan, miten tämä toimisi siinä hommassa, mutta yhdessä tipassa on suht hyvin pigmenttiä. Itse olisi kaivannut ehkä ihan vitivalkoisen vaalentajan, jossa olisi vielä enemmän pigmenttiä.
Onko joku teistä kokeillut tätä tai muuta vastaavaa tuotetta? Minkälaisia kokemuksia teillä on ollut?

In English:
The Body Shop has brought this new product to the markets (well, new product at least here in Finland): a shade adjusting drops. The one I bought is for lightening foundation. (They also have one for darkening.)

The shade is very pale pink. It's pretty pigmented, but I would've liked it even better if it was bright white and had even more pigment. This costs about 16,50€/15ml. I would like to test similar product from Face Atelier, but it's a bit too costly.

4 comments:

 1. Tuo on kyllä mielenkiintoinen tuote! Tämän hetken suosikkimeikkivoidettani ei myydä Suomessa ja olen aika arka tilailemaan netistä meikkivoiteita varsinkin, kun se oma lemppari maksaa vähän alle 40 euroa. Jos rusketun kesällä oikein kunnolla, tarvitsen vähäksi aikaa tummempaa meikkivoidetta. Kokonaan uuden meikkivoiteen sijaan voisin sijoittaa TBS:n tummentaviin tippoihin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekin tilasin juuri ulkomailta Estee Lauderin meikkivoiteen sävyn, jota Suomesta ei saa. :( Tylsää tuollainen.

   Kannattaa varmaan testata niitä tummennustippoja. Itselläni ei taida tulle niille ikinä tarvetta. ;)

   Delete
 2. Käytän illamasquan valkoista meikkivoidetta vaalentamaan estee lauderin double wearia. Kas kummaa se suomessa myytävin vaalein sävy on tähänkin naamaan pikkusen liian tummaa!

  ReplyDelete
 3. Minäkin huutelen vinkkiä vaikkakin myöhään. Mä olen huomannu että Manicpanicin Valkonen meikkivoide on ollu paras vaalentaja. Riittävä pigmentti eikä tee meikkivoiteesta lirua.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...