Tuesday, February 23, 2016

A Girl & A Gigolo

Tämä meikki on viime viikolta, kun kävin katsomassa The Danish Girl -elokuvan. Kokeilin silloin ensimmäistä kertaa tuota ihanaa Guerlainin 'Gigolo' RougeG -huulipunaa. On se vaan kauniin sävyinen, vaikka onkin vähän hankala puna muuten.
Silmämeikki onkin sitten unohtunut jo autuaasti. Luomivaossa taisi olla Urban Decayn Naked3 -paletista 'Black Heart' ja häivytykseen käytetty punertava sävy ehkä Grimasin 680. Liikkuvalla luomella on Fyrinnaen vekkulisti nimetty 'Kurisumasu'. Ensimmäisten kuvien jälkeen huomasin, että kaipasin vähän lisää punaisuutta ja lisäsin luomivakoon vielä Fyrinnaen mustanpunaista 'Purgatory' -sävyä. Sitten oli hyvä.
Tykkäsin (en niin yllättäen) tosi paljon tästä meikistä. Tosin nyt olen taas hetkeksi palannut takaisin rusehtaviin silmämeikkeihin aamukiireissä. Talvivalo on ihanan armollinen iholleni, se blurraa kasvot melkein luonnottoman tasaiseksi.
In English:
My look from a week back when I went to see 'The Danish Girl' movie. I was wearing Guerlain's 'Gigolo' RougeG, which is lovely to look at, but not that good on my lips. 

4 comments:

 1. Replies
  1. Kiitos. :) En muista, tuliko meikistä sellainen kuin suunnittelin, mutta tykkäsin lopputuloksesta.

   Delete
 2. Aivan mieletön silmämeikki taas! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minulla on selkeästi punainen kausi menossa. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...