Saturday, May 30, 2015

Inglot Eyeshadows - Uusi Järjestys

Minua on pitkään häirinnyt se, että omistamani Inglotin luomivärit ovat olleet paleteissa ihan sikin sokin. Nyt järjestin napit ainakin jonkinlaiseen sävyjärjestykseen. Oli ihana irrottaa nuo kaikki napit irti. Määrä näyttää jotenkin pienemmältä, kun värinapit ovat irrallaan paperin päällä.

Minua jäi vähän harmittamaan, kun pyöreät napit poistuivat kokonaan. Jos olisin tiennyt sen, olisin ostanut alusta asti vain noita neliöitä. Inglotin luomivärit ovat edelleen minulla päivittäisessä käytössä. Uusia sävyjä en usko juurikaan enää ostavani, koska minusta tuntuu, että minulla on kaikki tarvitsemani.

Yritän saada tehtyä myös uudet swatchit näistä, koska ne vanhat on otettu niin huonossa valaistuksessa.
In English:
I re-arranged my Inglot eyeshadows. Too bad they discontinued the round pans. If I had known I would've bought only square ones. 

I still love my Inglot shadows. I use them on daily basis. But I don't think I'm gonna get any more shades. I own what I need (and some extra). 

8 comments:

 1. Onpas ihanan näköisiä paletteja ^_^

  ReplyDelete
 2. Olen myös miettinyt palettien järjestelyä, jotta värejä voisi käyttää vielä enemmän. Olen kuitenkin ostanut paletit hieman eri tyylisenä esim kesää, työmatkaa tms ajatellen! En raaski purkaa paletteja... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla oli pitkään myös ajateltu värit matkoja tai muuta varten, mutta nykyään paletit ovat meikkipöydällä pinossa joka tapauksessa, joten päätin järjestellä värit ihan uusiksi. Näyttää vaan niin paljon kivemmalta. :)

   Delete
 3. Oih, ihania paletteja. Ihan sormet syyhyisi päästä niiden kanssa leikkimään... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Omien meikkivarastojen läpikäyminen on välillä tosi kivaa. Tulee just sellanen fiilis, että haluaa päästä testaamaan kaikkea uudestaan. :)

   Delete
 4. Inglot-palettien näpertely on kivaa! Itse harmittelen, että ostin ensin isoja 10-sävyn paletteja, ne kun ovat osoittautuneet liian isoiksi paleteiksi omiin kätösiini.

  Mulla on myös yksi tyhjä 10-sävyn pyöreille napeille tarkoitettu aihio... Ihan tyhmää...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo pyöreiden nappien poistaminen oli tosi mälsää. Nyt mä en saa koottua noista sellaista matkapalettia kuin haluaisin, koska osa on pyöreitä ja osa neliöitä. Pitäis hankkia sellanen z-paletti matkoja varten.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...