Friday, May 1, 2015

Blue May

Tällä meikillä mentiin vappuna. Vaikka en sen kummemmin pidäkään vapusta, niin silloin saa vähän niin kuin luvan kanssa meikata kirkkailla väreillä. Näin jokunen aika sitten tällaisen sähkönsinisen meikin nettiä selatessani. Tällaiset kirkkaat siniset ovat melkein yhtä vaikeita kuin mintunvihreät. Noin laadullisesti siis. Luomivärit ovat yleensä todella jauhoisia ja väriä saa kerrostaa. Hyvä pohjustaja on valttia. Itse käytin sinistä kynää, mutta myös Fyrinnaen Pixie Epoxy toimii.

Meikissä on kahta eri sinistä: MACin Full Force Violet pigmentti ja Sugarpillin Royal Sugar.  
Minulla oli jälleen migreenipäivä ja sen jotenkin näkee kuvista. Onneksi sain päänsäryn ennen iltaa taltutettua. Mietin pitkään, minkä väriset huulet tekisin meikkiin. Ei ollut helppo valinta. Siniseen on todella vaikea löytää sopivaa huulipunaa tai -kiiltoa. Ensin ajattelin jotain neutraalia. Sitten turkoosia. Päädyin kuitenkin samaan sävymaailmaan.
Huulille pääsi pitkästä aikaa Portland Black Lipstick Companyn 'Indigo Bridge'. Se on todella kaunis murrettu sininen.
In English:
I haven't been wearing blue eyeshadow in a while. As awesome as it looks, these bright blues are quite pain in the ass. They're usually chalky and sheer. You need a good primer and base and then have to pat the eyeshadow in place. But it's totally worth it. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...