Friday, May 29, 2015

Rest of the Stuff - Turun blogimiitti

No niin, tässä vielä viimeiset kuvat siitä tavarapaljoudesta, joka Turun miitistä jäi käteen.

Ensimmäisessä kuvassa on ostetut jutut. Victoria's Secret 'Forbidden Vanilla' -tuoksu on Nonnulan Jonnalta. Powder Perfect 'Griffon'  ja Zoya 'Teigen' kynsilakat taas MiNails liikkeestä. En ole tiennyt tästä kotikaupungissani sijaitsevasta kynsiliikkeestä, mutta onneksi muualta tulevat olivat hieman enemmän ajan tasalla. Treffasimme MiNailsissa ennen varsinaista miittiä ja mukaan tarttui nuo kaksi ihanaa lakkaa. (En sitten ostanutkaan sitä Zoyan 'Sansaa', vaikka se olikin jo korissa. Mutta kai se on pakko vielä hakea...)
Toisessa kuvassa onkin sitten vaihtokasseista löydetyt aarteet. Vein itsekin miittiin tarpeettomia juttuja, jotka onneksi löysivät uudet kodit. Uskokaa tai älkää, mutta en ole omistanut punaista creme-lakkaa. No, nyt miitin jäljiltä niitä on kaksi. Kuvassa näkyy myös Lushin 'Drive' huulipuna. Make Up Storen luomivärit ovat todella hyvän värisiä ja hyvä laatuisia. YSL:n huulikiilto taas on todella kivan värinen kiireisiin kesäaamuihin. Kiitos vain niille ihanille bloggaajasisarille, joilta nämä aarteet sain.
--------------------------------------
Ja ilmaisesta kosmetiikasta puheenolleen. Yves Rocher tarjoaa jälleen yhden vapaavalintaisen tuotteen ilmaiseksi. Tarjous on voimassa su 31.5. saakka. En ole vielä päättänyt, minkä tuotteen nappaisin koriin. Ja tuonne on taas tullut ihanan kuuloisia vartalojuttuja kesäksi.

2 comments:

  1. Toi YSL:n kiilto olisi kiva nähdä huulilla, näyttää sen verran jännältä hylsyssä. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on yllättävän luonnollinen huulilla. Tosi kiva kesäksi. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...