Sunday, May 10, 2015

White Petrol

Kevät saapuu ja on taas aika värittää huulia turkoosilla. Tykkäsin todella paljon tästä meikistä. Yhdistän yleensä turkoosien huulien kanssa melko neutraalin silmämeikin. Muuten lopputulos tuntuu liian levottomalta.

Blogikin muuten täytti 4 vuotta 8.5. Kylläpäs aika menee nopeasti.
 Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer

Eyeyshadow:
- Grimas: 002 (off-white)
- MAC: Taupe (blush/contour)

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Illamasqua: Scribe
- Missha: Power Fix Mascara
- Lancôme: Hypnôse Drama
Näistä lähikuvista alkaa näkymään iän merkit pikku hiljaa. Tosin olin vaihteeksi myös todella väsynyt. Jos silmämeikki näyttää oudolta, niin se johtuu siitä, että en meikannut alaluomea ollenkaan. 99%:sti meikkaan aina myös alaluomen ulkonurkan. Se saa silmäni näyttämään suuremmilta. Välillä pitää kokeilla vähän muutakin ja keskityin nyt vaan paksuihin rajauksiin. Tuota valkoista Scribe-eyelineria tulee käytettyä harmittavan harvoin.
Tein pohjameikistä melko paksun ja peittävän, eli samalla tavalla kuin kuvausmeikissä. Varjostukset jätin vaaleammiksi, mutta muuten menin melko samalla setillä. Huulilla oli Illamasquan ihastuttava 'Apocalips'. Se on vähän kuin värittäisi huuliaan vahaliidun kanssa, mutta lopputulos on sen arvoinen.
In English:
It's spring so I felt like wearing teal lips. I love this Illamasqua's matte teal 'Apocalips'. It's like applying color crayon to your lips, but the result is worth it. 

I wanted to keep the rest of my face very neutral. I focused on the thick eyeliner. 
I really liked how this turned out.

My blog turned 4 years old last Friday. Time just flies. 

3 comments:

 1. Todella upea meikki taas jälleen kerran. Ihanaa että uskallat leikkiä väreillä, itse uskaltauduin nyt viimein hommaamaan taupea huulille ja oon ihan jännät pöksyissä kun liikun _vaan_ kauppaan.... :D

  Ja onnea synttäreiden johdosta! :)

  ReplyDelete
 2. Ei vitsi miten siisti meikki! Toi valkoinen rajaus on ihana ja huulten väri niin hc että en kestä! :D

  ReplyDelete
 3. Apocalips on vaan niin kaunis <3 Todella upean meikki jälleen kerran!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...