Wednesday, May 20, 2015

Blogger Event Look - Täti Violetti

Lauantaina 16.5. Turussa järjestettiin suuri kauneusbloggaaja-tapahtuma. Olin aivan innoissasi, koska edellisestä tapahtumasta on tosi pitkä aika. Olen myös aina innoissani, kun saan syyn pukeutua ja laittautua. Mietin päivän meikkiä tosi pitkään. Ensin ajattelin tummia huulia, mutta ne ovat vähän hankalat pitää nätteinä koko päivän ajan. Itse tapahtumasta kirjoittelen vielä lisää tulevassa postauksessa, mutta se pitää todeta jo nyt, että minulla oli todella ihanaa tuolla.

- Dress: Stop Staring! (second hand)
- Corset: by me
- Shoes: Vivienne Westwood + Melissa
Kiitos kuvan ottamisesta: .Nekku./Lazy Dynamite
Tämä silmämeikki on herättänyt ihastusta sekä minussa itsessäni että muissa, joten sillä mentiin. Olenkin kirjoitellut, että tykkään yhdistellä meikin ja asun/asusteiden värejä. Niin myös tällä kertaa. Violetti nyt on sanomattakin selvä juttu ja tuo turkoosi toistuu hieman samalla tavalla noissa kengissä kuin silmämeikissä. Minun kynteni lakattiin Essien lakkauspisteessä turkoosilla, joten nekin sopivat kokonaisuuteen kuin nakutettu.
 Primer:
- Milani: Eyeshadow Base
- Pixie Epoxy

Eyeshadows:
- Grimas: 002 (off-white)
- Inglot: M325 (matte purple)
- Grimas: 681 (plum)
- Sugarpill: Lumi
'Lumi' on vaan niin upea muihin sävyihin yhdistettynä. Kasvomeikin kanssa otin vähän riskin ja kokeilin uutta meikkivoidetta ensimmäistä kertaa. Kyseessä on jo monen bloggaajan hehkuttama MACin 'Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation' sävyssä NC15. Itselläni on hieman ristiriitaiset fiilikset tuosta, mutta testailut jatkuu.

Huulipunan valinta meinasi myös tuottaa vaikeuksia. Onneksi muistin taas ihanan MACin Aristo-Catin ja se sopi kuin nakutettu tähän meikkiin. Harmittaa jo valmiiksi, kun tuo loppuu. Samanlaista sävyä voi olla vaikea löytää.

Täti Violetti kiittää ja kumartaa.
In English:
There was a huge blogger meeting last weekend in Turku. I was so glad to be a part of it. It was so lovely and I will write more about the event in a future post.

This was the look. I was so happy that I would get to dress up. As you can see I went with purple. 

9 comments:

 1. Mä pääsin onneksi todistamaan tätä näyttävää meikkiä ihan livenä! Täti Violetti oli varsin hurmaava (mutta ei ollenkaan tätimäinen) :D Oli kiva tavata!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih kiitos, oli todella ihana tavata. :) Olisi niin ihana päästä useammin erilaisiin tapahtumiin, niin pääsisi juttelemaan bloggaajakollegoiden kanssa.

   Delete
 2. Upea meikki, ihan harmittaa, etten nähnyt tätä livenä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti nähdään joku kerta livenä. Nyt oli tosi kiva tavata monia bloggaajia, joita en ole ennen nähnyt.

   Delete
 3. Upea täti violetti! Turkoosi ja violetti on yksi parhaita yhdistelmiä meikissä ja tuo Lumi <3 ooh tuo Aristo-cat, voisin ostaa jos tulee uudestaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitää toivoa, että MAC toisi tuon uudestaan. Onneksi Maybellinen Galactic Mauve taitaa olla suht hyvä dupe tälle.

   Delete
 4. Beautiful makeup! I love your outfit as well, purple is an excellent colour for you!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...