Sunday, May 24, 2015

All The Stuff - Turun blogimiitti

Turun kauneusbloggaajamiitistä on nyt viikko ja postauksia tapahtumasta on pikku hiljaa tupsahdellut blogeihin. Minulla ei ole oikeastaan mitään kuvia itse tapahtumasta (unohdan aina ottaa kuvia). Mutta onneksi moni muu oli kameran kanssa valppaana. Tässä on valtava saalis viime viikonlopulta. Nonnulan Jonna teki valtavasti hommia miitin eteen ja kokosi meille kaikille ihan huikean 7kg painavan kassin kaikkea kivaa. Iso kiitos hänelle!

Ensimmäisessä kuvassa on lähinnä meikkijuttuja ja tuoksuja. Odotan mielenkiinnolla, että pääsen testaamaan uusia ripsivärejä (tosin sitä saa hetken odottaa, koska avasin juuri uuden ripsarin). Huulirasvat ovat aina tervetulleita ja varsinkin tuo Hurraw! oli ihana yllätys. Tästä kuvasta puuttuu Idun Mineralsin kynsilakka. Idunin edustaja oli kertomassa meille tapahtumassa kyseisestä merkistä ja itseäni jäi erityisesti kiinnostamaan poskipunat ja luomivärinelikot. Olisi kiva myös kokeilla mineraalimeikkipohjaa pitkästä aikaa, vaikka ne eivät ennenkään ole omalla ihollani toimineet toivotulla lailla.
Seuraavana vuorossa kasvojen- ja vartalonhoitojuttuja. Lumenen uusi kosteusvoide kuulostaa erittäin lupaavalta omalle rasvoittuvalle iholleni. Samoin Neutrogenan putsarit ovat erittäin tervetulleita.
Sitten vähän sekalaista seurakuntaa. Nuo kollageenivedet ovat itselleni jotenkin arveluttavia, joten katsotaan, uskallanko juoda. Näistä olen eniten innoissani Fudgen suolasuihkeesta ja TIGIn shampoo+hoitoaine kombosta.

TIGIstä puheenollen, tapahtumassa oli puhumassa Warehousen Mikko Vainio, joka kertoi tulevista hiustrendeistä. Erittäin hauska ja energinen mies.
Huikein osuus onkin sitten tämä Essien kevätkokoelman lakat. Minulla ei taida olla kuin yksi lakka Essieltä ennestään. Tuolla miitissä oli Essien oma lakkauspiste, jossa kynteni lakattiin tuolla ihanalla, turkoosilla 'Garden Variety' -lakalla. Se pysyi todella hyvin minun kovia kokeneilla kynsilläni. L'Orealin Tarja Kuusisto oli kertomassa meille Essiestä merkkinä ja pieni luento oli yllättävän mielenkiintoinen. Opin myös uuden sävynimityksen noille nuden värisille lakoille: nakkisävy. :D Ihana!

Tosin siitä olen eri mieltä, että tämä kokoelma ei ole tyypillisen kevätkokoelman näköinen. Omaan silmääni se on juurikin sitä. Keväisin tulee aina noita mintunvihreitä ja turkooseja. Jos tämä olisi julkaistu syksyllä, niin sitten olisin ihmeissäni.

Voitin myös arvonnassa (palkinnon antoi Cosmerya.fi). Minä, joka ei oikeasti koskaan voita mitään. Pääsen kokeilemaan konjac-sientä ja tuollaisia perinteisenmallisia meikkimunia.
Tässä vielä kaikki tapahtuman sponsorit. Suurin osa näistä tuotteista jää omaan käyttöön, mutta osa lähtee vääränsävyisenä tai muuten sopimattomana eteenpäin. Palaan varmastikin useimpiin tuotteisiin uudestaan, kunhan ehdin kokeilemaan.

2 comments:

 1. Tuota Lumenen naamarasvasarjaa käytin itse jonkin aikaakin (ja T:lle sit kelpasi kaikki mulle liian rasvaiset ;)), kunnes investoin oikeasti kalliiseen kosteusvoiteeseen. Täytyy kyllä myöntää, etten ole vieläkään kovinkaan varma, että hinnalla ja laadulla olisi niin merkittävä ero Shiseidon ja Lumenen välillä. Shiseido toki voittaa voiteen levittyvyydessä ja koostumuksessa ja purkkikin on nätimpi, mutta en ole varma olenko valmis maksamaan kymmeniä euroja vain siitä. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on se perus Arctic Aqua, mutta ihan jännä kokeilla tätä versiotakin.

   Olisi tosi kiva kokeilla useampia kalliimpia sarjoja ja tehdä vertailuja, mutta ei ole oikein varaa sellaiseen. Onneksi tuo Lumene on tosi hyvä.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...