Saturday, July 23, 2011

Inglot Eye Make Up Looks: Teal and Blurple :)

Heti piti päästä kokeilemaan uutta palettia. Ja se on niin ihana. <3 Nuo tummat turkoosit/petroolit veivät sydämeni.
I had to try my new Inglot palette right away. And I'm sold. <3 Those dark teals are to die for. 

- primer: UDPP
- eye shadows: Inglot: M351 (pale neutral), M340 (dark teal), M338 (brighter darkened turquoise),  AMC.S.45 (light gold)
- eye liner: Rimmel Exaggerate Eye Liner, Isadora Inliner Kajal, Blonde
- mascara: L'Oreal: Million Lashes, wp
- foundation: Max Factor Facefinity, Light Ivory
- powder: Kryolan Anti-Shine Powder
- blush: Mschic: Blushing Bride
- lips: Inglot AMC Lipgloss 544 

- primer: Malu Wilz
- eye shadows: Inglot: M351 (pale neutral), DS.482 (blurple with glitter), M321 (dark, inky blue),  AMC.S.45 (light gold)
- eye liner: Rimmel Exaggerate Eye Liner
- mascara: L'Oreal: Million Lashes, wp
The colors look a bit more purple than in reality.

Mattasävyt ovat todella mahtavia. Häivyttäminen on hieman työläämpää, mutta sitä se on aina mattaluomivärien kanssa. Ne myös pysyivät moitteettomina koko päivän, vaikka mittari näytti välillä yli +30 astetta. 
These matte shades are amazing. Blending is a bit harder, but that's always the case with matte eye shadows. And they stayed put the whole day, even though it was over +30 degrees (Celsius).  

8 comments:

 1. Kauniita meikkejä! Eivät helpota yhtään Inglot himotusta! Seuraava on paletti on teal voittoinen...täynnä syksyisiä dramaattisia sävyjä :)

  Ihailen sun upeita kulmakarvoja ja tuota taitoa laittaa varjostukset noin kivasti. Oon aina tykännyt sun meikkikuvista jo JK aikoihin :)

  ReplyDelete
 2. Sulle käy varmasti aivan upeasti nuo petroolit/tummat turkoosit. Ja laatu on aivan mieletön noissa sävyissä. Häivyttäminen ei ollut ihan niin helppoa kuin kuvittelin, mutta pikkuisella hienosäätämisellä sekin onnistui. :)

  Minulla on vähän viha/rakkaussuhde mun kulmakarvoihin. Ne on kivan malliset ja tummat, mutta melko harvat ja suht korkealla silmiin nähden. (Ja eri korkeuksilla...)

  ReplyDelete
 3. Beautiful looks, I love your colour placement! You really have a great sense of which colours complement one another!

  ReplyDelete
 4. Oh, thank you. :) Sometimes I just feel that my combinations are too safe. Need to think outside the box more. :)

  ReplyDelete
 5. Tuo ensimmäinen meikki on ihan mahtava! Todella upea väriyhdistelmä ja kaunis vaalean ja tumman kontrasta. Molemmat on tietysti yhtä taidokkaita, mutta petrooli on vaan enemmän mun väri ;)

  ReplyDelete
 6. Minä niin tykkään noista inglotin uusista petroolisävyistä. <3 Menee ihan ehdottomasti luomivärien top10:een. (Hmm.. pitäisiköhän joskus tehdä listaus omista suosikeista?)

  ReplyDelete
 7. Oi turkoosi ja petrooli. Yleensä ottaen kaikki kirkkaat ja sinertävät värit on kaikkein kauneimpia ja toimivampia. <3 Ainakin omalla kohdalla olen niin todennut.

  Sinulla on luomivärien asettelut kohdallaan. Vähänkö olen kateellinen kun osaat laittaa nuo värit siten että vähän näkyy rajaa, muttei niin terävästi et pistäisi liikaa esille. :p Häivytät niin siististi, ei lähde muoto leviämään liikaa ylös päin tai sivulle. :)

  ReplyDelete
 8. Kiitos kauniista kehuista. <3 Lämmittää mieltä saada tällaisia kommentteja.
  Vuosien varrella on tullut harjoiteltua luomivärien kanssa leikkimistä. Tosin täytyy sanoa, että häivyttäminen on jotenkin aina ollut suht helppoa. Raskaitten luomien vuoksi haluan yleensä pitää värit suht erillään toisistaan, mutta myöskään 'cut crease' ei toimi minun silmissäni hyvin. Se taas on liian terävä. Eli se kultainen keskitie. :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...