Saturday, August 15, 2015

Royal Rainbow

Tänään halusin tehdä sateenkaarimeikin, koska tänään oli TurkuPride -kulkue. Minulla oli jälleen päällä tuo ihana, turkoosi mekko ja päätin melko nopeasti, että oma sateenkaareni on melko sinivihreä. Vietän myös parhaillaan ensimmäistä vapaata viikonloppua koko kesänä, joten meikkasin oikein pitkän kaavan kautta.
Ensin ajattelin yhdistää varsinaiseen silmämeikkiin myös violettia, mutta olisi tullut liian ahdasta näin pienillä silmillä. Violetti siirtyi sitten kulmiin. Käytin luomivärien alla valkoista pohjustajaa, jonka avulla värit olivat ihanan kirkkaat.
 Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer
- Lunatick Cosmetic Labs: Lunatick primer

Eyeshadows:
- Grimas: 002 (off-white)
- Inglot: M343 (bright yellow green)
- Inglot: DS.504 (bright teal)
Inglot: M340 (dark green)
Inglot: AMC70 (blue teal)
- MAC: Vanilla pigment

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- MAC: Chlorafill
- Essence: Crystal eyeliner 06 & 07
- Eylure: false eyelashes
Voi että, minä tykkään tästä meikistä. En ole pitkään aikaan jaksanut käyttää irtoripsiä, mutta onneksi sentään tänään. Välillä aina mietin kestoripsiä, mutta niitten kanssa meikkaaminen olisi liian varomista, joten mennään vielä tällä systeemillä.
Tein melko paksun pohjameikin ja kokeilin taas varjostuksia, mutta se ei onnistunut tänään ihan niin hyvin. Huulilla on MACin uusi vakkarivaikoimaan jäävä sininen 'Matte Royal'. Minun huulillani se on ehdottomasti enemmän sinivioletti kuin sininen, mutta tosi kaunis sävy joka tapauksessa. Parempia kuvia tulossa huomenissa.
Lisäsin huulipunan päälle vielä Make Up Storen upeaa 'Atomic' -huulikiiltoa, joka antaa huulipunalle ihanan turkoosin hohteen. Kynsillä minulla on F.U.N. Lacquer sävyssä 'Edge'. <3 En valitettavasti osaa ottaa hyviä kuvia kynsistäni, mutta tässä kuvassa lakan upea moniulotteisuus näkyy melko hyvin.
Aurajoen rantaan oli maalattu nämä sateenkaarisiivet ja totta kai piti käydä poseeraamassa niiden edessä. Jalassa minulla oli aina yhtä raakkaat Hush Puppiesin punaiset glitterkengät. Sain tänään ihan käsittämättömän monet kehut vaatteista ja meikistä. Ihan häkellyin tuollaisesta.
In English:
I took part in TurkuPride today and wanted to be as colorful as I can be. I've never got so many compliment on my make up and outfit than today. It felt so good. 

I have MAC's new matte blue lipstick 'Matte Royal' on my lips. It's more bluish purple than blue, but it's pretty anyway. I added a bit of Make Up Store's 'Atomic' lipgloss on top to give my lips awesome turquoise shimmer. 

10 comments:

 1. Tämä on niiiiin huikea, todella hieno, wau :))

  ReplyDelete
 2. Oi miten hieno meikki ja täytyy sanoa, että koko nainen näyttää kerrassaan upealta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä nautin joka kerta kun saan oikein ajan kanssa laittautua. Ja kyllähän se lämmittää mieltä, kun muutkin tämän huomasivat. :) Kiitos! <3

   Delete
 3. Oot kyllä ollut erityisen nättinä Pridessä. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olisin voinut lauleskella sitä "I feel pretty, oh so pretty.." -laulua lauantaina. :) Oli kiva riikinkukko-fiilis.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...