Tuesday, August 18, 2015

MAC: Matte Royal & Men Love Mystery

MAC on julkaissut kasan ihastuttavia mattahuulipunia (maailmalla nämä julkaistiin jo pari kuukautta sitten, joten olen odottellut jo tovin, milloin näitä pääsee hipelöimään livenä). Sininen 'Matte Royal' oli aika selvä ykkönen listallani. Minun on todella vaikea vastustaa erikoisia huulipunasävyjä, kuten olette ehkä huomanneet.
'Men Love Mystery' on todella kaunis, hieman murrettu, pinkkiin taittava violetti. Omalla ihollani vaaleanpunaisuus korostuu vielä enemmän. Koostumus tässä on aivan ihana. Levittyy tasaisesti ja peittää helposti, eikä tunnu kuivattavalta. 'Heroine' -huulipunaan verrattuna tämä on vähemmän kirkas, murretumpi. Tämä on sellainen arki-Heroine.

'Matte Royal' taas on sinivioletti. En hyvällä tahdollakaan saa näyttämään tätä täysin siniseltä huulillani, vaikka pohjustan huulet ja kerrostan väriä. Mutta ei se mitään, koska tuo sinivioletin sävy on kaunis, enkä omista vastaavaa. Tämän koostumus taas jättää toivomisen varaa. Punaa joutuu kerrostamaan saadakseen tasaisen lopputuloksen.

Jäin vielä miettimään 'Whirl' ja 'Stone'-huulipunia, mutta taidan tällä erää skipata ne, koska minulle tupsahti juuri Colourpopilta pari harmaanrusehtavaa sävyä. Näiden huulipunien pitäisi jäädä vakkarivalikoimaan, joten ehkä tässä ehtii myös miettimään, jos esim. Stone alkaakin kutkuttelemaan.
Men Love Mystery
Matte Royal
Hankkiko joku muu tästä kokoelmasta jotain kivaa?

In English;
MAC's new matte lipsticks were finally released in Finland. I've been eyeing on 'Matte Royal', which is blue-purple. Application is a bit uneven and it's really not as blue as the tube would suggest.

I also got 'Men Love Mystery' which is a muted, more casual version of Heroine. In this the quality is so great. No issues.

2 comments:

  1. Olen toistaiseksi ostanut vain Whirlin, mutta Stone ja nuo kaksi violettia kutkuttelee edelleen.,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se Stone on kyllä niin jännä. Pitäisi ehkä käydä testaamassa, että onko se liian ruskea vai sopivan harmahtava.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...