Tuesday, August 4, 2015

Shimmery Green

Välillä minulle tulee ikävä vihreitä luomivärejä. Tosin sitten meikatessa fiilis vähän lässähtää. Tykkään vihreistä, mutta jotenkin ne tuntuvat liian räikeiltä. Vähän vaikea selittää. Nyt kuitenkin päätin vetäistä kirkasta vihreää silmiin Manly 120 -paletista.
Paletin sävyt ovat kauniita ja useimmat hyvin pigmenttisiä, mutta ne eivät pysy parhaalla mahdollisella tavalla. Laitoin pohjalle Fyrinnaen Pixie Epoxya ja johan pysyi.
Tässä meikissä näkyy nyt huulilla MACin Twig, josta juuri kirjoittelin. Tämä on nyt sellainen sävy, joka todennäköisesti käy kirkkaiden meikkein kaveriksi. Itse tykkään tosi paljon tästä vihreän silmämeikin kaverina. Tässä meikissä tuli lähdettyä mustikkametsälle. :) Ei tosin tullut muita marjastajia vastaan, olisivat ehkä pitäneet vähän höyrähtäneenä.
Silmien vihreys tulee kyllä hyvin esiin tämän meikin kanssa. Pitää kokeilla käyttää tällaista vihreää vähän pienemmässä osassa meikkiä, koska tällainen kylmä vihreä on tosi nätti.
In English:
I really love green eyeshadows, but I'm never completely happy with green looks. 

In the last pictures you can see how MAC's Twig look on my lips. It's wonderful shade to pair with colorful eye make up. 

6 comments:

 1. Onpa kivan kirkas ja räväkkä vihreä! Tähän vuodenaikaan just täydellinen ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitäisi vaan muistaa kaivaa nuo vihreät vähän useammin käyttöön. :)

   Delete
 2. Upea, ei kyllä yhtään liian värikäs. Rakastan vihreää ja pukee sua loistavasti. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla. :) Se on jännä, kun jotkut värit tuntuu oudommalta kasvoilla kuin toiset. Voin käyttää vihreää huulilla helpommin kun silmämeikissä. ;)

   Delete
 3. Ihana vihreä meikki, sopii hyvin sulle eikä ole liikaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vihreä korostaa muuten jännästi mun silmien värin keltaisuutta. Nyt pitäisi kaivaa esille kaikki eri vihreät ja kokeilla eri yhdistelmiä. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...