Sunday, August 2, 2015

MAC: Twig

Törmäsin One of Beauty's Daughters blogissa sekä tähän Twig - että Mehr -huulipunaan. Ensin ajattelin, että Mehr olisi juuri etsimäni sävy, mutta vertailun jälkeen Twig vei voiton. Minun on ollut todella vaikea löytää ihanaa, neutraalia huulipunaa, joka sopisi lähestulkoon minkä meikin kanssa vain.
Twig on MACin kuvauksen mukaan "soft muted brownish-pink". Aika nappi kuvaus. Tässä on ehkä jotain sellaista malvaan menevää sävyä, joka erityisesti viehättää minua. Olen huomannut tässä vuosien aikana, että en voi käyttää kylmiä vaaleanpunaisia huulipunia. Mutta heti kun sävyssä on mukana hieman rusehtavaa, niin sävy sopii minulle paljon paremmin.
Twig on koostumukseltaan 'satin', joten se on hyvin pigmenttinen, mutta ei matta. Levittyy todella helposti huulille ja tuntuu miellyttävältä. Kaikin puolin ihana puna ja sävy.
In English:
I've tried to find a nice neutral lipstick shade that goes pretty much with anything. I don't know why I haven't tested MAC's Twig or Mehr before. I chose Twig, because it's not too matte and it's a bit darker than Mehr. Love the shade.

4 comments:

 1. Oon katsellut monen monta kertaa Mehriä Ilonan huulilla ja melkein luulen, että se päätyy mulle. MUTTA nyt tää Twig näyttää myös aivan ihanalta!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen tätä erittäin lämpimästi. Olen ihan yllättynyt, miten ihana sävy tämä on.

   Delete
 2. Onpas kaunis! Tämä on sellainen puna, jonka olisin kiertänyt kaukaa vielä jokunen vuosi sitten, mutta nykyisin tämmöisetkin iskee kybällä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käytin tätä ostamisen jälkeen heti melkein viikon putkeen. Tässä on sopivasti kaikkea: ei liian tumma eikä vaalea, ei liian pinkki ei ruskea, ei liian kuiva eikä liian kiiltävä. Käy testaamassa. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...