Sunday, August 30, 2015

ColourPop: Ultra Matte Lip

Minulle saapui erittäin ihana paketti pari viikkoa sitten Amerikasta. Minulla on entuudestaan 8 luomiväriä ColourPopilta ja nyt halusin ehdottomasti päästä kokeilemaan huulimeikkejä. ColourPop julkaisi kesällä uudet Ultra Matte Lip -huulimaalit (6$), jotka myivät loppuun jo julkaisupäivänä. Odottelin siis rauhassa varaston täydennystä ja pistin tilauksen menemään. Tällä kertaa tein tilauksen Shipiton kautta, koska ColourPop ei vieläkään toimita Eurooppaan. (Shipito on siis palvelu, jonka kautta voi tilata kaupoista, jotka eivät toimita USA:n ulkopuolelle.)
Nimensä mukaisesti Ultra Matte Lipit ovat täysin mattapintaisia huulipunia. Koostumus on kaikissa näissä ohut, mutta pigmenttinen ja väri kuivaa huulilla mataksi todella nopeasti. Itse olen kokenut parhaaksi laittaa nämä täysin puhtaille ja kuiville huulille. Kokeilin kerran MACin Prep+Prime Lipiä, mutta se ei toiminut näiden alla kovin hyvin.

Koska Ultra Matte Lipit kuivavat mattaseiksi, ne myös kuivattavat huulia. Eli jos kärsit todella kuivista huulista, niin en suosittele. Tosin tällaisen päälle voi ilman muuta laittaa vaikka huulikiiltoa, jos joku sävy kiinnostaa. Itsekin olen välillä lisännyt toista huulipunaa tuomaan hieman kosteutta huulille.
Oli todella vaikea valita eniten kiinnostavat sävyt. Halusin ensin kokeilla muutamaa ja päädyin yllättävän helppoihin sävyihin. Nythän tähän kokoelmaan on tullut uutena erikoisempia sävyjä, kuten vihreää, sinistä ja violettia. (Saatte arvata, että himottaisi tilata.)

Creeper on valtavan upea, kirkas punainen, joka levittyy huulille vaivattomasti ja tuntuu melkein samettiselta.

Tulle oli heti sellainen sävy, jonka halusin ehdottomasti. Rusehtava malva. Todella erikoinen sävy, joka näyttää yllättävän tummalta huulilla. Ihan mieletön väri syksyyn.

Trap oli myös hyvin selvä valinta. Nämä harmahtavat nude-sävyt ovat olleet *se* juttu huulimeikeissä jo hetken. Ja minähän tykkään tästä ihan valtavasti.
Creeper
Tulle
Trap
In English:
I made an order to ColourPop via Shipito about a month ago. I wanted to try their new Ultra Matte Lips. Man, it was hard to decide which shades to pick. I ended up getting quite safe colours. Too bad the new shades (blue, green, purple, etc. ) were released just after I made this order.

These are very thin, but pigmented and they dry very quickly. They are also quite drying, so I wouldn't recommend if you're suffering from dry lips.

2 comments:

  1. Ultra Matet on kyllä niin upeita. Creeper on ehdottomasti noista eniten mun makuun ja voisin sen itsellekin ottaa, mutta noi kaksi muuta ovat niin sua. <3

    ReplyDelete
  2. Upeita totta tosiaan. Trap olisi mullakin ostoslistalla. <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...