Saturday, August 1, 2015

Technopagan & Balck Metal Dahlia

'Maalari maalasi taloa, sinistä ja punaista...'  OCC:n (Obsessive Compulsive Cosmetics) huulimaalit ovat jo pitkään houkutelleet minua. OCC:llä oli pieni ale muutama viikko sitten ja sieltä vihdoin nappasin itselleni nämä kaksi sävyä. Teimme kimppatilauksen Mustaa Kajalia -blogin Heidin kanssa.
Black Metal Dahlia on ehkä parhaan niminen meikkituote koskaan. Nimi myös kuvaa sävyä todella hyvin. BMD on tumma, metallinen punainen.

Technopagan on myös mielettömän ihana nimi. Mutta sävy se vasta ihana onkin. Tästä olen haaveillut siitä asti, kun näin värin ensimmäistä kertaa. Erittäin metallinhohtoinen sinivioletti. Hyvin uniikki sävy (NYXin 'Immortal' on melko lähellä).
OCC:n Lip Tar:it tulevat omassa pienessä pussukassa, jossa on myös minisivellin mukana. Moni ei noista siveltimistä tykkää, mutta minä olen pärjäillyt enemmän kuin hyvin. Kaikkialla painotetaan, että huulipunaa tulee käyttää todella vähän kerralla ja itse aloitin noin nuppineulanpään kokoisella nokareella (sain ottaa lisää pari kertaa). Nämä ovat todella pigmenttisiä, joten kannattaa aloittaa tosi pienellä määrällä. Yksi tuubi kestää käytössä ihan ikuisuuden.
Yllä olevassa kuvassa Black Metal Dahlia on levitetty MeNow'n no22 mattapunan päälle. Tämä oli aivan ihanan yhdistelmä.
Technopagan on juurikin niin ihana livenä kuin olisin voinut toivoa. Käytin itse sinistä rajausta alla, jotta reunat eivät jäisi liian vaaleiksi. Tämä kanssa tosin tapahtui se, mitä olen näissä Lip Tar:eissa pelännyt. Huulipuna lähti leviämään juonteisiin. Rajasin huulet ensin värittömällä kynällä, sitten laitoin MACin huulipunanpohjustajaa ja sitten rajasin sinisellä ennen kuin levitin Technopaganin huulille ja silti väri ei pysynyt huulilla. Eli se on ainoa miinus. Jos huulipunat lähtevät leviämään helposti, niin Lip Tar:it eivät ole kovin hyvä vaihtoehto.
Voi jeesus, miten voi ihminen olla väsyneen näköinen. Noh, silmämeikkinä minulla oli melko neutraali smoky-meikki, jotta huulipuna pääsisi oikeuksiinsa.
Ja sinänsä yllättävää, että tässä kuvassa en ole tämän väsyneemmän näköinen, koska takana oli huikeat 4h yöunta. Technopaganin kaverina oli silmämeikissä Make Up Storen harmaan turkoosi 'Leaonardo'.

In English:
I've been dreaming of getting OCC's (Obsessive Compulsive Cosmetics) Lip Tars. Especially Technopagan and Black Metal Dahlia. 

Technopagan is the coolest looking lipcolor there is. Metallic blueish purple. <3 Only con is that it bleeds on me, even if I use clear lipliner, lip base and blue liner. Nothing helps, but it's just so gorgeous. 

4 comments:

 1. Onpa ihania värejä.
  Ja tuossa viimeisessä kuvassa näytät myös jotenkin erittäin, erittäin onnelliselta etkä lainkaan väsyneeltä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuolla huulipunalla saattoi olla osuutta asiaan. :) (Tai sillä, että aivokapasiteetti oli nolla.)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...