Monday, August 10, 2015

Blue & Red

Sain jostain idean punaisesta silmämeikistä sinisellä tai turkoosilla rajauksella. Sitä piti tietysti päästä kokeilemaan. Mutta olen hetkellisesti kadottanut kaikki punaiset Grimasin luomivärit. Lopputulos oli enemmän viininpunainen kuin olin ajatellut, koska käytin Inglotia, mutta ei se niin haitannut.
Silmämeikkissä oli sen verran sekalainen seurakunta eri sävyjä, joten en edes muista kaikkia. Eniten  käytin Inglotin viininpunaista AMC74 sävyä. Rajaus on We Care Iconin nestemäinen eyeliner. Siinä on todella hyvä pigmentti ja pysyvyys. (Tosin en ole varma, saako tuota enää.)
Huulilla on myös melkomoinen sekasotku eri värejä. Ensin meinasin turkooseja huulia (Viva la Divan 'Moonwalk'). Se ei sopinut rajauksen kanssa. Noh, sitten kokeilin turkoosin päälle NYXin keskisininistä 'Earl Grey':tä. Ei hyvä. Sitten vetelin kaiken sen päälle Portland Black Lipstick co:n tummansinistä 'Indigo Bridge'-huulipunaa. Paljon parempi. Tosin olisin päässyt helpommalla, kun olisin laittanut heti OCC:n Technopagania. Tykkäsin kyllä tuosta lopputuloksesta tosi paljon.
Kokonaisuutena tykkäsin tosi paljon tästä meikistä. Tämä meikki korosti ihan hullun hyvin vihreitä silmiä. Ei ehkä perinteisin meikki siihen tarkoitukseen, mutta toimi.

Kasvoilla minulla oli Lumenen uusi mattameikkivoide sävyssä 0. Kirjoittelen siitä enemmän jossain välissä. Lyhyesti: sävy on todella hyvä, kestävyys ok.
In English:
I had this vision of red eye make up with blue/turquoise eyeliner. I loved the result, although my red Grimas eyeshadows were hiding. So the result was more burgundy than red. This combo really made my eyes look super green.  

3 comments:

  1. Todella mielenkiintoisen erilainen ja upea meikki!

    ReplyDelete
  2. Ihana look! Tykkään erityisesti siitä miten hyvin huulet ja rajaus lopulta sopivat yhteen, tosi tehokas efekti :)

    ReplyDelete
  3. I love the burgundy and blue together! It really does accentuate your eyes.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...