Sunday, April 26, 2015

Dirty Spring Yellow

Likaista keltaista. Enpä olisi joskus muutaman vuosi sitten uskonut käyttäväni meikissä tällaisia sävyjä. Joku näissä likaisissa väreissä minua nyt kiehtoo. Meikin pohjalla on Mehronin sinapinkeltainen 'Solar Wind' ja vihreät sävyt ovat Wet'n Wildin 'Comfort Zone' -paletista. Sipaisin vielä liikkuvalle luomelle MACin Old Gold pigmenttiä, joka on sekin vähän sellainen likaisen sävyinen.  
Alaluomella taas on 'Comfort Zone'-paletin vihreän-ruskeaa duochrome sävyä. Se sopii tähän vähän kummalliseen värien yhdistelmään.
Toinen meikki on enemmän minun näköiseni. Luomella oleva sävy on 120 sävyn paletista ja on napissa enemmänkin limenvihreä, mutta luomella lopputulos on lähinnä keltainen. Tämä on varsin harmittava piirre keltaisen vihreissä luomiväreissä, että ne näyttävät vain keltaisilta. Ehkä valkoinen pohjustaja voisi auttaa.
En valitettavasti muista enää tarkasti, mitä sävyjä käytin. Tuo viininpunainen on Grimasin 681 ja jälleen lisäsin luomelle MACin Old Goldia. Taisin suunnitella tähän meikkiin jotain toisen väristä rajausta, mutta totesin, että menee liian levottomaksi, joten mustala mentiin.
In English:
If someone had told me few years ago that I'm using yellows in my make up I probably would've told them they're nuts. I still don't think these muddy yellows are my thing, but somehow I like them a lot. 

2 comments:

  1. Ei tulisi ensimmäiseksi valittua likaista keltaista mutta tosi hyvältä näyttää! Etenkin purplen kanssa, wau :)

    ReplyDelete
  2. Wau upeita, toi likainen keltainen tai sanoisin tota jopa sinapiksi, on jotenkin tosi makee. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...