Sunday, April 5, 2015

Emerald Sparkle

Olen vasta hiljattain opetellut kerrostamaan luomivärejä ja olenkin löytänyt hurjasti ihania ja odottomattomia yhdistelmiä. Tässä yksi ihana yhdistelmä. Olenkin valitellut useamman kerran, kuinka MACin Blue Brown -pigmentti on ihan liian punapohjainen. Jos en saa valmiina haluamaani luomiväriä, niin tuunaan sitten itse.

Tässä on käytetty Grimasin tummanruskeaa luomiväriä pohjalla ja päällä ColourPopin turkoosia Ibiza-sävyä.
 Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer

Eyeshadows:
- Grimas: 002 (off-white)
- Grimas: 566 (dark brown)
- Grimas: 884 (light brown)
- ColourPop: Ibiza
- Geek Chic: Morningstar

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Missha: Power Fix Mascara
- Estee Lauder: Sumptuous Extreme
Tuo turkoosi tekee ihan älyttömän paljon tähän meikkiin. Itse asiassa olisin tykännyt meikistä ihan vain ruskeana. Ehkä teen joku päivä tummanruskean smoky-meikin. Tosin ilman rajauksia ja ripsiväriä tuo meikki näyttää vaan ruskealta sutulta.
Kasvoilla minulla oli Rimmelin Lasting Finish Nude, sävy 091. Huulille päätyi pitkästä aikaa Diorin 'Mysterious Mauve'. Onpas se nätti (harmi vain, että tuon huulipunan haju on tosi tympeä).
In English:
I've just recently found the joy of layering eyeshadows. And I've found so many lovely combos so far. I've complained many times how I wished MAC's Blue Brown pigment wasn't that warm toned. Well, now I layered ColourPop's turquoise Ibiza over Grimas' matte brown. I love the result. 

4 comments:

 1. Replies
  1. Tykkäsin itsekin ihan hurjasti ja oli hauska huomata, että Armani(?) julkaisee voidemaisen ja puuterimaisen luomiväriparin, joista yksi on tällainen ruskea+turkoosi yhdistelmä. Olen selkeästi trendien aallon harjalla. ;)

   Delete
 2. Jälleen kerran mielettömän upea meikki. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä oli todella kiva. Tulee varmasti tehtyä uudestaan. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...