Wednesday, April 22, 2015

Scarlet

Tänään oli jälleen uuden Marvel-elokuvan aika, kun 'Avengers: Age of Ultron' sai ensi-iltansa. Jotenkin päädyn tekemään näitä puna-harmaa(-sinisiä) meikkejä, kun menen katsomaan Marvel-leffoja. Kokeilin tällaista punaista rajausta jo vuosi sitten, mutta se ei mennyt ihan putkeen, koska punainen ei näkynyt kunnolla tumman pohjan päällä. Nyt huomattavasti fiksumpana jätin ripsirajan meikkaamatta, joten nyt punainen näkyy juuri niin hyvin kuin halusinkin.
 Primer:
- UDPP

Eyeshadow:
- Grimas: 002 (off-white)
- Wet'n Wild: Lust palette, dark grey
- Grimas: 101 (black)
- Fyrinnae: Calavera Cupcakes

Eyeliner/Mascara:
- Inglot 'Duraline' + Grimas 544 (red)
- Missha: Power Fix Mascara
- Estee Lauder: Sumptuous Extreme
Ajatuksena oli alunperin laittaa tummansinistä huulipunaa, mutta jouduin piipahtamaan töissä, joten menin sitten punaisilla huulilla (Scarlet Witch oli mielessäni). Huulipunana siis MACin Studded Kiss (le). Tuo punainen rajaus on itse asiassa tosi kiva, koska se korostaa silmien väriä hyvin. Se näkyy melko kauas, mutta ei ole silti silmiinpistävä.
In English:
Marvel's latest movie 'Avengers: Age of Ultron' premiered today here and of course we went to see it. For some reason I tend to go for reds, greys and blues when it comes to Marvel and this look was no exception. I've tried red liner about a year ago, but it didn't work as the base was too dark. This time I didn't apply grey all the way to the lashline and it did the trick. I love the result.

10 comments:

 1. Ah, aivan mahtava, tosi hieno! Kun en ole nähnyt miltä näyttää sinisillä huulilla niin sanoisin, että punaiset kuitenkin sopii todella hyvin, pitää kokonaisuuden tosi hyvin kasassa asun kanssa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Punaiset tod.näk. sopii paremmin kokonaisuuteen. :) Siniset vaan houkutteli tosi paljon, koska ne olisivat olleet enemmän sarjakuvamaiset. Pitää joku kerta kokeilla.

   Delete
 2. Äääää ihan älyttömän hieno! Sopii sulle tosi hyvin, tuo punainen rajaus on just paras!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkään tosi paljon tuosta rajauksesta. Olen vaan niin laiska sekottelemaan tuotteita keskenään. Pitäisi löytää punainen rajaus valmiina jostain.

   Delete
 3. Niiiin siisti meikki jälleen kerran!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...