Friday, April 10, 2015

Born Pretty Store: Lip Stuff

Minuun otettiin yhteyttä alkuvuodesta Born Pretty Storesta ja pyydettiin yhteistyöhön. En ole blogi"urani" aikana tehnyt yhteistyötä minkään tahon kanssa, joten lähdin ihan mielenkiinnosta mukaan. Minulle ehdotettiin testattavaksi tuotteiksi huulijuttuja ja se kuulosti oikein kivalta. Sain valita tuotteiden sävyt itse.
Ensimmäinen tuote on huulipuna, jonka merkki taitaa olla Nuzihuishe. Sivuilla tämä huulipuna menee hehtaarin pitkällä nimellä:  "Popular Matt Lip Gloss Lubric Waterproof Long Lasting Lip Stick" Aika hämmentävä kokoelma kuvauksia tästä huulipunasta. Itselläni on sävy 04, joka on kaunis marjanpunainen. Koostumus on kevyt ja helposti levittyvä. Itse tosin tykkään enemmän mattapintaisemmista punista, koska ne pysyvät paremmin. Tämä lähtee turhan helposti leviämään pikku juonteisiin.
Tässä vielä kuva koko kasvoista punan kanssa. Mukavan raikas sävy, joka sopii eri sävyisille ihmisille ja menne ainakin itselläni ihan arkena. Juhliin haluan enemmän näyttävyyttä. Eli ihan ok, mutta meistä ei tullut ihan kavereita.
Toinen saamani puna olikin sitten positiivinen yllätys. En ollut kovin innoissani, että toinen tuote olisi huulikiilto, koska en nykyään juuri koskaan käytä niitä. Enkä tiedä yhtään, mitä tuon 'Bright Water Feeling' -tekstin pitäisi tarkoittaa. Sivuilla tämä menee nimellä: "Moisture Lip Gloss Silk Luster Lip Stick Gloss Glossy Lip Tint". Minulla on sävy 02.

Kokeilin tätä itse asiassa ensin ja yllätys olikin suuri, kun paljastui, että ei tämä mikään huulikiilto ole, vaan nestemäinen huulipuna. Eli tuo tuotteen nimi on niin väärä kuin voi olla. Tämä ei ole kosteuttava, eikä todellakaan kiiltäväpintainen. Koostumus on todella ohut, joten ehkä siitä tulee tuo "vesi fiilis". Puna on kuitenkin todella pigmenttinen. Tämä kuivuu mattapintaiseksi hetken odottelun jälkeen ja pysyy sitten huulilla melkein koko päivän ilman korjaamista.  
Huulipunan aplikaattori on erittäin toimiva, enkä ole tarvinnut sivellintä apuvälineeksi. Pakkaus on muutenkin ihan nätti ja kätevä pitää mukana.
En oikein tiedä, mikä tämän väri on. Muuta kuin kirkas punainen. Siis todella kirkas. Tuo kuva ei oikein tee oikeutta (enkä muistanut antaa punan kuivua ennen kuvan ottamista). Aivan ihanan värinen. Näitä voisin ajatella omistavani muitenkin sävyjä. Verrattuna niihin MeNow'n huulimaaleihin, tykkään tämän koostumuksestä enemmän. Tämä ei jää yhtään tahmeaksi vaan on todella huomaamaton huulilla. (Niitä MeNow-huulimaaleja saa myös tuolta BornPrettyStoresta.)
Jos joku teistä innostuu tilaamaan vaikka noita huulimaaleja, niin koodilla:
TIH10 saa -10% tilauksesta. Monet tuotteet ovat vähän halpiksen oloisia, mutta en pääse siitä yli, että tuolla on jotain ihan ylisöpöjä tuotteita ja pakkauksia ja edullisia tekoripsiä.
In English:
I got these two for test from Born Pretty Store. I was very impressed with the lip"gloss" as it turned out to be a liquid lipstick. The berry shade lipstick was supposed to be long lasting, but it's actually quite slippery on lips and starts bleeding quite easily.

They also carry those MeNow liquid lipsticks if you feel like trying.
You get -10% discount using code TIH10.

disclaimer: Tuotteet on saatu blogin kautta.

2 comments:

  1. Ihan kivan näköisiä, raikkaan värisiä ja näyttävät hyvältä sinulla. Lähinnä noita kynsijuttuja tulee BPS:sta tilattua mutta meikeistä en ole enempää innostunut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä saatan jossain vaiheessa tilata muitakin meikkejä tai tosiaan irtoripsiä. Osa näyttää tosi halvalta ja osa taas kivalta.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...