Friday, April 3, 2015

Drag Me To Hell, part II

Saan levätä pääsiäsenä ja tämä harvinainen neljän päivän vapaa tarkoittaa myös sitä, että voin tehdä erikoisempia meikkikokeiluja. Olen pitkään halunnut tehdä uusintaversion drag queen-meikistä. Edellinen versio löytyy täältä. En tiedä, tuliko meikistä kovinkaan drag, mutta melko erikoinen joka tapauksessa.
Varjostin ja korostin kasvojani todella paljon, mutta nähtävästi kontrasti saisi olla vieläkin kovempi kuvia ajatellen. Tarvitsen myös hyvän nestemäisen tai voidemaisen varjostustuotteen. Meinasin ensin laittaa päähäni blondin peruukin, joka oli jo edellisessä drag-meikissä, mutta muistin, että olin ostanut H&M:stä tuollaisen musta-valkoisen etutukan. Se muuttaa kasvojani todella paljon, enkä varmaan tunnistaisi itseäni, jos kävelisin tämän näköisenä vastaan.
Tuo otsatukka myös peitti puolet silmämeikistä, joten otin parit kuvat vielä tuollaisen hatukkeen kanssa. En ollut taaskaan kovin tyytyväinen silmämeikkiin, koska en saanut kulmakarvoja kunnolla peittoon. Tätä pitäisi harjoitella useammin.
Ilman minkäänlaista hattua tai hiuslisäkettä tai mitään tämä meikki näyttää aika älyttömältä. :) Tuo meikkipohja oli todella paksu. Levitin ensin No7 meikkivoiteen koko kasvoille ja sen jälkeen levitin tummemman meikkivoiteen kasvojen reunoille ja valkoista+todella vaaleaa meikkivoidetta poskipäille, nenään ja otsalle. Puuteroin koko komeuden ja jatkoin varjostamista aurinkopuuterilla ja korostusta valkoisella puuterilla ja korostusvärillä. Sitten vielä poskipunaa. Kuvissa iho näyttää ihan photoshopatulta, vaikka näille kuville ei ole tehty mitään.

Huulet piti tietysti ylirajata melko rajusti. Tässä lähikuvassa lopputulos ei näytä niin hurjalta, mutta nuo huulet näyttivät luonnossa aika järkyttäville. Huulilla on sininen rajauskynä ja NYXin 'Earl Grey' -huulipuna. Hieman vihertävämpi sävy olisi ollutkin parempi.
In English:
I've been meaning to try a drag queen make up again. Today was the day. I don't know if this is drag, but it's quite unusual anyway.

I contoured and highlighted my face like crazy, but it doesn't look like it. I need a good liquid or cream contouring shade. Now I don't have any. 

I had so much make up on my face. First I put on foundation, then contouring shade and white+light foundation for highlight. Then loose powder all over and then bronzer/contour, white powder+highlighter and then blush. 

I'm still not happy with the eye make up, I need to practice more. 
I really over-did my lips. The don't look too freaky in the close up, but in person they were quite scary.   

4 comments:

 1. Tää on niiiiiiiiiiiiiiin hieno!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja tätä oli niin hauska tehdä. :)

   Delete
 2. Replies
  1. Hitsi, kun jaksaisi tehdä näitä useammin. On oikeasti melkein omituista nähdä itsensä näin erinäköisenä.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...