Monday, April 6, 2015

Tropical Easter

Halusin piristää flunssaisena alkanutta viimeistä lomapäivää ja otin vihdoin käyttöön ColourPopin ihastuttavan turkoosin 'Ibizan'. Näistä kahdeksasta sävystä tässä on ehdottomasti paras koostumus ja pigmentti (vaikka muutkin sävyt ovat todella hyviä). Tätä voi myös kerrostaa todella kauniisti muiden sävyjen kanssa, kuten edellisessä postauksessa kirjoittelin.
 Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- ColourPop: Ibiza
- Geek Chic: Ravenstag
- Milani: Solar Wind
- MAC: Vanilla pigment

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Missha: Power Fix Mascara
- Estee Lauder: Sumptuous Extreme
Pidin muun meikin melko neutraalina. Poskilla on Illamasquan persikkainen 'Lover' ja huulilla ArtDecon High Performance Lipstick sävyssä 486. Tuo ArtDecon huulipuna on todella kiva rusehtava nude, jonka olemassaolon tahdon aina unohtaa.
In English:
Finally I tested ColourPop's Ibiza. It's lovely, bright turquoise. Out of the 8 shades I own this is best performing. I love it. And it's perfect for layering. 

I kept rest of the make up quite neutral with Illamasqua's 'Lover' blush and ArtDeco's nude lipstick 486. I quite like the result.

4 comments:

 1. Toi väri tuo mulle heti mieleen H&M:stä ostetun Capri Breeze -kynsilakan. Erinomaisen kaunis sävy nähtävästi muuallakin kuin kynsillä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä kaksi tosiaan muistuttaa toisiaan. :) Pitääpä itsekin pitkästä aikaa lakata kynnet turkoosilla.

   Delete
 2. Mielettömän kaunis meikki, Ibiza on kyllä ihan nimensä mukainen. Huikean kaunis! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tässä on kyllä nimi ja väri täydelliset toisilleen. :) Ja siihen vielä ihana koostumus ja mahtava pysyvyys kaupan päälle.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...