Friday, January 29, 2016

Parfyymi -perjantai: Elizabeth Arden: Always Red edt + pieni arvonta

Jotkut tuoksut ovat kuin tarkoitettuja minulle. Elizabeth Ardenin viimeisin tuoksu-uutuus 'Always Red' on yksi näistä. Keyword: Love -blogin Jonna kirjoitti tuoksusta ennen joulua ja sanoi heti ajatelleensa minua. :) Myös Jonna rakastui tähän tuoksuun.

Tuoksulla on todella kaunis pullo, joka on versio alkuperäisestä Red Door -hajuvedestä. Tuoksuina taas näissä kahdessa ei ole mitään samaa. Minulle tulee tästä pullosta mieleen todella kovasti Doctor Who ja Tardis; varsinkin jos tästä olisi miesten versio, jossa olisi sinunen pullo.
Tuoksu on alussa voimakkaan hedelmäinen ja melko makea. Makeus säilyy tuoksussa koko ajan, mutta hedelmäisyys häviää pian kukkien ja pohjanuottien tieltä. Tämä on ihan täydellinen iltatuoksu, tosin itse käytän tätä myös töissä, koska iltamenoja on niin harvoin. Naisellinen ja juhlava tuoksu. Itse luokittelisin tämän gourmand -osastoon, vaikka esim. Fragrantica sanoo tämän olevan itämainen kukkaistuoksu. Omalla ihollani tämä ei valitettavasti kestä kuin 3-5 tuntia, mutta vaatteissa taas pidempään. Toivottavasti tästä tulisi Edp.

Tämä on myös todella edullinen hinnaltaan. 30ml edt maksaa n.42 euroa. Itse ostin tästä vielä varakappaleen Stockmannin alennusmyynneistä.

Notes:
(oriental floral)
Top notes: plum, blood orange, passion fruit
Middle notes: jasmine sambac, pink freesia, rose 
Base notes: red amber, mahogany, praline
Laitetaan tähän loppuun vielä pieni arvonta. Pakettiin kuuluu: The Body Shopin Chocomania -suihkugeeli (250ml), Dieselin Loverdose Red Kiss vartalovoide (50ml) ja Elizabeth Ardenin Always Red vartalovoide (100ml). Eli todellinen gourmand pläjäys. :)

1. Arvonta on tarkoitettu blogini lukijoille (ja postitan vain Suomeen), joten kerrothan mitä kautta seuraat ja jätäthän sähköpostiosoitteesi.
2. Kerro, mikä on viimeisin tuoksuihastuksesi?
3. Aikaa osallistua 3.2.-16 klo 20 saakka.

13 comments:

  1. Saan aina joululahjaksi avomieheni isän vaimolta jonkin tuoksun ja muuta kosmetiikkaa, alalla kun on. Toissajouluna sain lahjaksi Hugo Bossin Essence de Femmen. Nuuhkin ensin että eii, nyt tuli huti, ei tämä ole yhtään minua! Käytän yleensä aika keväisiä ja tyttömäisiä, kevyitä kukkaistuoksuja ja tämä tuntui jotenkin liian raskaalta. No kuinkas ollakaan ihastuin siihen. :D

    Luen blogiasi bloggerin kautta. jarvinen[dot]silja[at]gmail[dot]com

    ReplyDelete
  2. Viimeisin tuoksuihastukseni (vaikkakin jo pari vuotta vanha ihastus, siltikin viimeisin) on L’Occitanen Verbena. Samaa sarjaa on tullut kokeiltua myös käsivoide, deodorantti, vartalovoide, suihkugeeli ja saippua...

    Seuraan sua bloggerin kautta ja sähköpostiosoite on essi.hartonen (a) gmail.com

    ReplyDelete
  3. Tää on sit sarjassa nolot tunnustukset... Viimeisin tuoksuihastus on Britney Spearsin (voi kyllä) Fantasy The Naughty Remix. Ihanan pehmeä ja makea tuoksu!
    Bloglovin'in kautta seuraan. :)
    sari piste susanna at hotmail piste com

    ReplyDelete
  4. Luen sun tuoksupostaukset aina suurella mielenkiinnolla koska koen, että meillä on jossain määrin hieman samanoloinen tuoksumaku. ;-)Ardenin tuoksut eivät ole minulle tuttuja. Teininä minulla oli Blue Grass jonka sain lahjaksi joskus esiteininä, mutta en kauheasti tykännyt siitä. Niin ja Sunflowers'in vartalovoiteen sain joskus kaverilta ja se oli muistaakseni sellainen ihan kiva mutta ei mikään ihmeellinen.

    Viimeisin tuoksuihastus joka johti hankintaan on ollut Agent Provocateurin Fatale. Harmillisesti se osoittautui aika heikkokestoiseksi minulla, mutta tuoksu on toki silti ihana.

    Bloggerin kautta seurailen, pakolliset ät gmail.com

    ReplyDelete
  5. Viimeisin tuoksuihastus taitaa olla Agent Provocateurin Fatale Pink, jota suihkin joulushoppailujen lomassa :)

    Bloggerin kautta luen lifeanddisasters(a)gmail.com

    ReplyDelete
  6. The Fragrance Libraryn Lemon Meringue Pie lienee viimeisin hömpsähdykseni, siitä kirjoittelin blogissanikin.

    Bloggerin kautta luen: dzinni@europemail.com

    ReplyDelete
  7. Tänään käytin pitkästä aikaa Issey Miyaken Pleats Please 2013 EdP -versiota ja voi juma, kun tää on ihana! Siis näin ihanaa makeeta orvokintuoksua ei ole missään. Mä olen niiiin rakastunut, kiva tehä löytöjä omasta kokoelmasta :D

    Luen Bloggerin kautta ja säpo on ine_91@msn.com

    ReplyDelete
  8. Taitaa olla viimeisin ihastus escale a portofino, Diorin tuoksu. Tämä ihastus onkin sitten kestänyt pitkään.
    Bloggerin kautta luen ja facebookissa seuraan:)
    pirjo.saari9(@)gmail.com

    ReplyDelete
  9. Viimeisin tuoksuihastukseni oli Chloen Love story :). Seuraan bloggerin kautta.
    kivipuuteri(a)gmail.com

    ReplyDelete
  10. Se on jotenkin jännää, miten jostain tuoksusta kirjoitellessa tulee joku toinen bloggari mieleen. Itselle aina tuoksupostaukset jää hyvin mieleen ja jotenkin kaikki tässä tuoksussa huusi sinua. :D Jännä, että sulla kestää tää iholla noin vähän aikaa, sillä mulla tuoksuu koko päivän, hyvä, että lähtee edes suihkussa. :D Oikeastaan omalla iholla tää on parhaimmillaan vasta kuuden tunnin jälkeen, kun jäljellä on sellainnen mieletön pehmeys, alku on makuuni jopa liian tymäkkä.

    Oma viimeisin tuoksuihastus on Bvlgarin Omnia Paraiba. Hyvä, että kesätuoksu löytyi jo tammikuussa. :)

    hakusanarakkaus(at)gmail.com

    ReplyDelete
  11. Viimeisin tuoksu ihastukseni on Guerlain L'Instant de Guerlain. Elizabeth Ardenin tuoksuista tuli mieleeni aikanaan käyttämäni Arden Beauty. Moni tykkäsi tuolloin tuosta tuoksustani.
    Seuraan Bloglovin kautta.
    66aurinkoinen@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Jos vastaukseksi hyväksytään muukin kuin parfyymi, niin vastaan The Body Shopin Sweet lemon -suihkugeeli. Aivan ihana tuoksu! Olin lukenut kyseisestä suihkugeelistä blogeista, kävin alennusmyynneissä tuoksuttelemassa tuotetta ja pitihän sitä ostaa kaksi putelia :)

    Seuraan Bloggerin kautta.
    pokkaritaivas(a)gmail.com

    ReplyDelete
  13. Calvin Klein - Reveal Men. Luen Bloggerin kautta.
    huuhkajarocks(a)gmail.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...