Sunday, January 10, 2016

Mattaturkoosia huulilla - ColourPop Dr.M

Olen malttanut pitää näppini erossa ColourPopin edellisessä tilauksessa tulleesta 'Dr.M' Ultra matte huulipunasta ($6). Väri on upea, syvä turkoosi. Muu meikki ja vaatetus pysyi harmahtavana, jotta huulet pääsisivät esille.
 Primer:
- UDPP
- Milani: Almond Cream 'Shadow Eyez pencil'

Eyeshadows:
- Grimas: 002 (off-white)
- Urban Decay: Heist
Urban Decay: Naked Smoky (Password, Combust & Thirteen)

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Missha: Power Fix Mascara
- Lancome: Hypnose Drama

Eyebrows:
- Anastasia Beverly Hill: Ash Brown pomade
'Dr.M' ei ole niin liitumaisen mattainen kuin muut omistamani CC:n huulimatat. Tässä on kaunis, hieman metallinen hohde, joka tekee sävystä vielä kauniimman. CC:n sivuilla sävyn sanotaan olevan hyvin tumma vihreä, mutta kyllä tämä minusta näyttää enemmän turkoosiin taittavalta kuin pelkästään vihreältä. Koostumus oli ihan yllättävän mukava ja vaivaton, vaikka huulet ovat pakkasen takia rutikuivat. Illan aikana huulipuna kului jonkun verran sisäreunalta, mutta niin minulle käy kaikkien punien kanssa. Tässä on pigmenttiä kuin pienessä kylässä, joten huulet ovat putsaamisen jälkeen vähän kirjavat. ColourPopin sininen 'Jellies' Ultra matte olisi ehkä vielä hankittava. Tällä hetkellä nämä sävyt ovat kuitenkin 'out of stock'.
In English:
This deep teal/forest green Ultra Matte lipstick 'Dr.M' by ColourPop ($6) is pure love. The shade is so deep and beautiful. It's not flat matte, there's very pretty sheen to it. It stays super well, it feels very light weight. I think I want the blue one, 'Jellies', too. ;)

4 comments:

 1. Upea erikoinen puna, ihan sun näköinen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pari turkoosia löytyy, mutta tämä on paljon intensiivisempi.

   Delete
 2. Vaude mikä huulipuna. Sopii kantajalleen erinomaisesti! :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...