Wednesday, January 6, 2016

Lilac & Grey

Olen uuden hiusvärin myötä innostunut violetin sävyisistä meikeistä uudestaan. Kuten kuvasta näkyy, niin hiusprojekti ei ole vielä ohi. Nyt annan hiuksien levätä hetken ja mietin, menenkö kampaajalle viimeistä värinpoistoa varten. Hiusten kunto on pysynyt edelleen oikein hyvänä, vaikka takana on 3 värinpoistoa. Hiukset ovat tuntuneet jopa liian liukkailta. Olen sen verran hullu, että olisin tykännyt pienestä karheudesta hiuksissani.
 Primer:
- UDPP

Eyeshadows:
- Grimas: 002 (off-white)
- Make Up Store: Minimalism
- Make Up Store: Scale
- ColourPop: Swan

Eyeliner/Mascara:
- BeYu: liquid eyeliner
- Missha: Power Fix Mascara
- Oriflame: The one

Eyebrows:
- Anastasia Beverly Hills: Ash Brown (pomade)
Minulla on ollut yllättävän vähän friikki olo uuden hiusvärin kanssa. Odotin voimakkaampaa reaktiota. Ei tullut identiteettikriisiä. Odotan vain, että saan vielä tuon rusehtavan värin latvoista pois, niin sitten on hyvä.
In English:
First pictures of my new hair in proper daylight. I was kinda expecting to be a bit freaked about the new hair color, but no, nothing. I'm just waiting to get rid of the light brown tips. But now I'm letting my hair rest for a while. My hair is still in good condition after 3 bleachings. 

8 comments:

 1. Tosi hyvännäköinen kokonaisuus! Uudet hiukset antavat aina uutta inspiraatiota meikkeihin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä jossain vaiheessa vähän mietiskelin, että pitääkö muuttaa meikkityyliä vaaleampien hiusten myötä, mutta eipä huolta. Kiva vaan, että tekee mieli käyttää vähän eri sävyjä välillä. :)

   Delete
 2. Oho, tosi hyvin sä oot saanut sen tumman värin pois..! Tuo vaalea sopii sulle hyvin, raikkaan näköinen ja toimii tuon(kin) meikin kans hyvin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Värinpoisto on mennyt aika pitkälle, kuten arvelinkin. En tiedä, olisiko kampaaja saanut vielä nopeammin värin pois. Onneksi luin siitä kookosöljystä tai muuten minulla olisi kohta 10cm lyhyemmät hiukset. Tuo latvoissa oleva sävy tuntuu olevan tosi tiukassa ja pelkään, että kotivoimin en sitä saa ehkä irti. Pitäisi lueskella myös vaalennuspesuista ja askorbiinihaposta.

   Sävy on tällä hetkellä aika kiva. Yritän loppupeleissä vähän tummempaa, mutta tämä on ihan jännä välivaihe. Ja jostain syystä kaipaan kiharoita tämän värin kanssa. :)

   Delete
 3. Beautiful! Love the new hair colour!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! <3
   I kinda miss my black hair, because it's still a huge part of my personality. But when I get my hair properly grey, then I won't miss the black that much.

   Delete
 4. Tosi hyvin oot saanut tumman pois. Pakko sanoa, että tykkään ihan sairaasti tästä sun vaaleammasta lookista, sopii sulle tosi hyvin. Tumma on tosi vaativa väri kasvoilla, musta tässä vaaleammassa sun ihokin ihan hehkuu. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen itsekin aika yllättynyt, miten hyvin vuosien värjäilyt irtosivat. Olet ihan oikeassa, vaaleampi väri on pehmeämpi kasvoille. :) (Toivottavasti en jossain vaiheessa ala ikävöimään liikaa tummien hiusten perään.)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...