Friday, January 15, 2016

Parfyymi Perjantai - Paco Rabanne: Olympéa edp

Paco Rabanne:n uusin tuoksu 'Olympéa' oli joululahja toiselta puoliskoltani. Rakastuin tähän pulloon heti, kun näin ensimmäiset kuvat. En tiedä mikä tuossa pullossa viehättää niin valtavasti. Pullon muodossa on jotain vanhaa ja jotain modernia. Nimi viittaa antiikkiin ja tuo ruusukultainen koriste näyttää hiuskoristeelta/seppeleeltä. Itselläni on tuoksusta 50ml versio, koska 30ml pullo on vain lasinen, ilman tuota metallikehystä.
Angels & Demons
Kissoja ei kovinkaan usein kiinnosta minun kuvailuni, mutta tällä kertaa sain erittäin upean kuva-avustajan, kun Loki asettautui ihan oma-aloitteisesti hajuvesipaketin taakse ja vielä kiersi viehkeästi hännän paketin ympärille. Onneksi sain napsaistua pari tosi hyvää kuvaa.
Entäs itse tuoksu? Tämä on jo enemmän minua kuin viikko sitten esitelty YSL:n 'Nu'. Tämä on melko kevyt itämainen tuoksu. Tuoksu asettuu iholle vaniljaisena, mutta tämä ei ole mielestäni gourmand -hajuvesi. Vanilja on melko raikas ja haistan itse selkeän suolaisen vivahteen. Omalla ihollani pysyvyys on todella hyvä. Tuo tietty raikkaus sopii ehkä paremmin lämpimämpään vuoden aikaan, joten odottelen kevättä tämän kanssa.

Olympéa on erittäin naisellinen tuoksu, joka on raikkaudestaan huolimatta lämmin. Suosittelen testaamaan, jos vaniljaiset tuoksut ovat lähellä sydäntä.

Notes:
Oriental Floral
Top notes: green mandarin, water jasmine, ginger flower
Middle notes: salt, vanilla 
Base notes: sandalwood, cashmere, ambergris
In English:
I got a bottle of Paco Rabanne's new edp 'Olympéa' for a christmas present from my other half. I love the bottle. There's something modern and something from the Ancient Greek. Beautiful.

The scent itself is oriental floral. I mainly smell fresh and salty vanilla. It's not a gourmand, although I think it's a warm scent. Very feminine. 

4 comments:

 1. Kuulostaa sellaiselta vaniljatuoksulta mistä mäkin pitäisin, pieni raikkaus kiinnostaa aina. Upea pullo ja vielä upeampi assistentti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa kokeilla. Voisit hyvinkin tykätä tästä. :)

   Delete
 2. Pakko kyllä käydä tuoksuttamassa tämä, kuulostaa ja näyttää hyvältä :).

  Ihana Loki ja kuva! Mää en meinaa ikinä saada mitään kuvattua ilman, että siellä kuvassa ois jokin kissan osa näkyvissä :D.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen. :)
   Meillä kissat pysyy yleensä jossain taka-alalla, joten olen ihmeissäni, kun Loki oikein tarkoituksella änkesi itsensä pullon ja seinän väliin.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...