Sunday, January 17, 2016

MAC: From Trash To Treasure

Osa näistä aarteista on jo viime vuoden puolelta ja vilahtivat Instagramissa. Eli nuo MACin Venomous Villains -kokoelman luomiväri ja huulikiilto. Jäin harmittelemaan kummankin hankkimatta jättämistä ja tämän kokoelman tuotteiden hinnat nousivat heti järkyttäviksi Ebayssa. Luomiväri 'She Who Dares' löytyi aivan sattumalta erään kauneusaiheisen foorumin myyntipalstalta hintaan 11e. En miettinyt kahta sekunttiakaan. Luomväriä on käytetty vähän, jos ollenkaan. 'Wrong Spell' huulikiilto taas tuli lahjoituksena ihanalta ystävältä. Samoin kuin nuo kolme muuta luomiväriä.
Silloin kun Venomous Villains -kokoelma julkaistiin, en käyttänyt sinisiä luomivärejä ja siksi jätin 'She Who Dares' -duon kauppaan. Yllättäen ei mennyt kauaa, kun keksin siniset sävyt ja harmistus oli valtava.
Muuten minulla on ollut todella ristiriitainen suhtautuminen MACin luomivärejä kohtaan. Ostin joskus vuonna 2008(?) kolme luomiväriä Helsingin ständiltä ja kaikki kolme olivat minulle pettymyksiä, jotka lähtivät eteenpäin. Noita Mineralize -luomivärejä olen tykännyt käyttää, mutta vasta Rocky Horror -kokoelman myötä hankin paletin ja totesin onnekseni, että tykkäsin luomiväreistä. Nämä kolme sain ilmaiseksi jälleen mahtavalta ystävältäni, joten sinänsä minulla ei ole mitään menetettävää.
In English:
I have super lovely friend who gave me 3 MAC eyeshadows and lipgloss from Venomous Villains collection. Then I found She Who Dares eyeshadow from a beauty board for only 11euros. I didn't think twice. It has been barely used and this VV stuff costs a fortune on Ebay.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...