Monday, January 5, 2015

Shiro Cosmetics & Geek Chic Cosmetics - mini hauls

Tein vihdoin Black Fridayn aikaan tilauksen sekä Geek Chic Cosmetics että Shiro Cosmetics -kauppoihin. Olen miettinyt pienen ikuisuuden tilausten tekemistä ja minulla on ollut tuotteet ostoskorissa valmiina. En vaan saanut aikaiseksi. Sekään ei ole helpottanut, että luomivärejä on niin paljon; tosi vaikea valita niistä kaikista. (Varsinkin, kun loppusummaa joutuu miettimään enemmän, kun tullirajat ovat niin matalat.)

Geek Chiciltä hankin sävyjä muutamasta eri kokoelmasta:
- Timey Wimey (Doctor Who): Bigger On The Inside (täysikokoinen) ja We Are Coming (sample).
- Superneutrals (Supernatural): Morningstar
- The Game Is On (Sherlock): High-Functioning Sociopath
- Awesome Mix (Guardians of the Galaxy): The Destroyer
- This Is My Design (Hannibal): Ravenstag (sample)
- Witchcraft & Wizardy (Harry Potter): You Know Who
- Auryn: Wolf of the Nothing
- La Fillette Revolutionnaire: Rose Bride
Shiron tilaukseen oli yksi hyvä syy, joka näkyy tuossa etualalla. 'The Earth's Mightiest Heros' -kokoelma on tietysti Avengers -elokuvasta ja parikin luomiväriä on Loki-aiheisia. Itse tilasin täysikokoisen 'Burdened with Glorious Purpose' -luomivärin sekä samplen 'Glowstick of Destiny' sävystä. Toinen tilaamani sample on The Hobbit -kokoelman 'Lingered in Twilight. Sain ilmais-samplena 'It's Mossy' ja 'Something Sweet as Pain' värit. Otin tilaukseen mukaan myös ihastuttavan Miyazaki -huulirasvan 'A Girl and A Cat'.
 Ylärivi: Ravenstag, The Destroyer, High-Functioning Sociopath & Bigger on the Inside
Alarivi: You Know Who, Everybody Lies, We Are Coming, Rose Bride & Morningstar
 Burdened With Glorious Purpose, Lingered in Twilight, It's Mossy, Glowstick of Destiny & Something Sweet as Pain

Olen hieman päässyt kokeilemaan värejä ja tykkään. Varsinkin Shiron luomivärit ovat ihania. Erityisesti yhdistelmä Burdened with Glorious Purpose & Glowstick of Destiny on ihana. Täältä tulen tilaamaan varmasti lisää. 

Muutamissa Geek Chicin väreissä on liikaa glitteriä joukossa, joka vain varisee ja lentelee ympäriinsä pohjustajasta huolimatta. Mutta 'We Are Coming' on yksi huikeimmista luomiväreistä hetkeen. Suosittelen lämpimästi. Meikkikuvia tulee, kun pääsen kuvaamaan luonnonvalossa.
Sain myös karvaisen apurin, kun siirsin kuvia koneelle. Kovasti olisivat luomiväripurkit kiinnostaneet. 
In English:
I made my first order to Shiro Cosmetics and Geek Chic Cosmetics. I love the nerdy/pop culture/etc. collections. I've tried some of the colors so far and Geek Chic's 'We Are Coming' is amazing. But overall I think Shiro's eyeshadows are slightly better in quality. Smoother, a bit more pigmented and easier to apply.

Looks are coming when I get enough sunlight to take pictures.

8 comments:

 1. Jee, meikkikuvia odotellessa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huomenna heti pääsen kuvaamaan ainakin jonkun meikin. :) Ärsytti niin kovasti aamulla, kun tein tosi kivan meikin, mutta ei ollut tarpeeksi valoa kuvata.

   Delete
 2. Huulirasva on ihan ylisöpö! <3

  ReplyDelete
 3. We are coming on UPEA sävy, meikkikuvia odotellessa! Muutenkin ihania ostoksia ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on. <3 En olisi uskonut, miten pigmenttinen ja erikoinen se oikeasti on. Huomenna saan onneksi jo kuvattua jonkun lookin. :)

   Delete
 4. Musta tuntuu että joku ylisöpöyshermo olis naksahtanut mun päässä jos kissa ja kissa-huulirasva olis ollut samassa kuvassa. Nytkin se huulirasva aiheutti sellaisen "SQUEEEE!"-reaktion...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meinasin ensin laittaa myös sen sun huulirasvan kuvaan, mutta halusin yllättää. Olisi pitänyt saada Loki ja tuo huulirasva samaan kuvaan, mutta se kissa ei vaan toimi kuvissa. ;)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...