Sunday, January 18, 2015

MAC: Viva Glamorous

 Tämä oli vähän vahinko...

Olen pitkään miettinyt MACin Viva Glam Rihanna 2 -huulipunaa ja totesin viikko sitten, että nyt on aika. Huulipunaa ei tietenkään ollut enää yksittäin myytävänä, mutta se löytyy tästä joulukokoelman pussukasta Rihannan ensimmäisen huulipunan kanssa. Hintaa tällä komeudella on 45e ja ainakin huulipunista maksetut rahat menevät lyhentämättömänä AIDS -työn tukemiseen. Eli iso plussa siitä (eikä itsellekään tule huono omatunto, kun tukee oikeasti elintärkeää asiaa). 
Pahvipakkaus on vaan niin kaunis. Olen heikkona camee -koruihin, joten tämä vetosi ja kovasti. Myös pussukka on ihan superihana. Tulee mieleen vähän Ihmemaa Oz ja Dorothyn punaiset kengät. Pussukka ei ole kovin iso, joten minulla tuskin tulee käytettyä sitä. (Ja pelkäisin, että se menee kamalan näköiseksi reissussa; tämä pitäisi laittaa vaan vitriiniin.)
Rakastan myös huulipunien hylsyjä. Tuo ihana, satiininen punainen näyttää oikein hehkuvan. Temperature Rising -kokoelman pakkaukset olivat samanlaista materiaalia, mutta väriltään ruskeita. Rihannasta taas en voisi vähempää välittää, joten nuo nimmarit on tosi turha lisäys. Onneksi ne ovat tuubin sisällä.
Kummatkin punat ovat Frost -koostumusta, josta tykkään tosi paljon. Huulipunien viralliset värikuvaukset ovat seuraavat:
- Rihanna 1: Frosty blue-red
- Rihanna 2: Warm mauve with silver frost
Mielestäni kuvaukset osuvat aika nappiin. En tiedä, mikä tuossa Rihanna 2:ssa minua kiehtoo. Sanon tuollaisia huulipunasävyjä epäväreiksi ja usein huomaan kaipaavani en-minkään väristä huulipunaa esim. hyvin kirkkaan silmämeikin pariksi. Minulla on ollut vuosien varrella hieman samantyyppisiä, aavistuksen metallinhohtoisia malvansävyisiä huulipunia. Monille nämä sävyt ovat liian ysäriä tai muuten vaan kauhistus, mutta minä tykkään.
Kummankin punan koostumus on ihana ja todella kevyen tuntuinen huulilla. Huulipunat on helppo levittää ja väri pysyy paikallaan pitkään. Monet huulipunat leviävät minulla päivän mittaan huulenympärysjuonteisiin (kai tuo on sana?), mutta nämä eivät. Jee!
Punaista tulee käytettyä paljon töissä ja mauve/taupe tulee olemaan käytössä vapaapäivinä. Tuota Rihanna 2:sta voi tietysti yhdistää muihin huulipuniin tai laittaa päälle huulikiiltoa, joka muuttaa sävyä. En tiedä, jaksanko kikkailla, koska pidän tuosta väristä sellaisenaan.
<3

In English:
I've been eyeing MAC's Viva Glam lipstick 'Rihanna 2' for a while now. I decided that now it's time to get it, but of course it was sold out (and I have no idea if it's ever coming back). But was still available in the Holiday Collection Viva Glamorous bag. I didn't feel that guilty buying it because the money from the lipsticks will go to MAC's AIDS fund. So I got something pretty for myself and gave money to charity.

I love the little bag the lipsticks came in. I'm such a sucker for cameos. Too bad it's quite small so I don't know what to use it for. Plus I'm afraid that it would go bad if I carried it around. 

There's nothing I don't like about these lipsticks. They are easy to apply, they stay well on the lips and the shades are beautiful.
Official descriptions: 
- Rihanna 1: Frosty blue-red
- Rihanna 2: Warm mauve with silver frost
I think they are pretty spot on. I don't know why I love shades like Rihanna 2. I call them non-colors. Sometimes I just find myself searching for a lipstick like that to go with bright and colorful eye makeup. 

6 comments:

 1. Oh, tuo pakkaus ja nuo punat! Mulla on Rihannan Viva Glameista vain tuo jälkimmäinen, ja se on kyllä ihana <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mielestäni nuo on ehkä kauneimmat joulupakkaukset, mitä MACillä on ollut. :)

   Delete
 2. Mä en oiken tykästynyt koskaan tuohon Rihanna 2:seen, mutta pakko kyllä sanoa, että se näyttää huulilla paljon paremmalta kuin puikossa! Noi MACin pakkaukset on kyllä niin ihania, ne on koetellut mun itsehillintää jo muutamaan kertaan pisteellä käydessä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ihmettele, jos se ei ole tuntunut ihan omalta. :) Tuo on vähän tollanen tunkkaisen värinen.
   Onneksi nuo joulupakkaukset on otettu esiltä pois, niin ei tee mieli ostaa. ;)

   Delete
 3. Mulla on Frosty ja se on i-h-a-n-a. Jotenkin heti aattelin, että toi kakkonen on ihan sun värinen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo kakkonen on tosi ihana ja jännä. Jossain valossa se vihertää ja jossain se näyttää vaan tosi tummalta. Ihanan kameleonttimainen.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...