Wednesday, January 21, 2015

New Year's Lumi

Tämä oli minun uuden vuoden meikkini. Piti siis laittaa kuvat heti seuraavana päivänä, mutta se sitten jäi. Tässäpä näitä hieman myöhässä. Menin hyväksi todetulla kombolla: luumu/violetti + Sugarpill: Lumi. Tämä on yksi lempimeikkejäni.
En tietenkään enää muista, mitä kaikkea käytin meikkiin. Veikkaus on tuon luumun osalta Grimas 681 (samaa sävyä käytetty myös kulmakarvoissa) ja luomivaossa joko tummanviolettia tai mustaa. Luumunsävyn päällä tietysti Suagrpillin 'Lumi' (sen alla Pixie Epoxy).
 Pitäisi varmaan tehdä sama meikki ihan ruskean kanssa. Näyttäisi varmaan tosi kivalta niinkin.

Huulilla minulla oli KIKOn rusehtavaa huulipunaa, jonka päälle levitin ohuen kerroksen Make Up Storen Atomic -huulikiiltoa.
In English:
This was my new year's look. I still love this plum/sparkly turquoise combo. 

8 comments:

 1. No huhhuh! Nyt on niin kaikin puoli upea meikki, etten ehkä kestä! :O Upeaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meikkaisin varmaan näin todella usein, jos ei tarvitsisi mennä töihin. ;) Se on jännä, miten yksinkertaiset meikit toimii joskus parhaiten.

   Delete
 2. Ihana! En oo tullut kokeilleeksi Lumia keskiluomella, täytyykin testailla jos näyttäisi edes lähelle yhtä upealta kuin sulla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitten vaan kokeilemaan. :) Lumi nyt sopii melkein värin kuin värin kanssa.

   Delete
 3. My goodness! <3 Sugarpilliä pitäisi kyllä kokeilla, jostain mystisestä syystä koko merkki on jäänyt multa väliin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on ihana merkki, tosin minusta tuntuu, että olen jotenkin vähän vanha niihin väreihin. :/ 10 vuotta sitten olisin käyttänyt niitä päivittäin.
   Ne on mielettömän laadukkaita ja firman imago on ihana. Tämä Lumi on kyllä ihan mahtava sävy, sitä voi käyttää oikeastaan minka kanssa vaan. Suosittelen lämpimästi tutustumaan. :)

   Delete
 4. Tää on upea, löytäisinköhän mä vastaavaa sävyä itseltäni? Luumuja on kyllä mutta tuo Lumi...

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...