Saturday, January 17, 2015

Finding & Hauling

Pieni yhteispotretti vuodenvaihteen ja alkuvuoden hankinnoista. Eye Candy -paletti tulikin jo esiteltyä ja huomenna kirjoittelen tuosta superkaunista MACin laatikosta ja sen sisällöstä. Tilasin LUSHin alesta joulutuotteita (tosin en tiedä, milloin raaskin avata kauniit paketit). Lolita Lempickan 'Eau de Minuit' saapui minulle ennen joulua ja takana näkyvä Hera -paketti on täynnä matkakokoisia tuotteita tulevaa Berliinin matkaa varten. 

Lumenen tuotteita tuli hankittua pari kappaletta alesta. Arctic Aqua -kasvovoide on vanha tuttu, mutta uusi Longwaer Blur -meikkivoide on saanut osakseen hehkutusta, joten sorruin sitten ostamaan City Marketista hintaan 11,90e. Ensikokeilut ovat olleet melko huonoja, mutta kirjoittelen pidemmän jutun hieman myöhemmin.

Rekvisiittana toimii Glitterin alesta löytyneet korut ja taustalla näkyy uuteen asuntoomme laitettu tapetti. Rakasta tuota väriä ja kuviota. 
Mitään superlöytöjä en ole tehnyt itselleni tämän vuoden kosmetiikka-aleissa. Mutta tämä Guerlainin L'Homme Ideal löytyi Stockan -60% alesta. Tämä oli myöhäinen synttärilahja toiselle puoliskolleni. Hintaa jäi vaivaiset 25e. Häneltä löytyy vain Gaultierin Le Male, joten tässä vähän vaihtelua. Ja tykkään tästä tuoksusta itsekin.

In English:
Some shopping I've done during holidays and beginning of this month. I already wrote about Eye Candy palette and next up is MAC's box and what it holds inside. 

I also got stuff from LUSH's sale. The little presents are so cute that I don't want to ruin them by opening them. 

Other than these I haven't made that many good finds on sales this year. But I did find Guerlain's L'Homme Ideal gift pack for my other half at a very low price: 25€ (normal price about 70€). 

6 comments:

 1. What, Guerlainin tuoksu tuohon hintaan??!! Äkkiä Stockalle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sokoksella oli taas -50% alessa loput tuoksupakkaukset ja sieltä lähti Guerlainin tuoksu myös itselleni. :) Välillä käy tuuri.

   Delete
 2. Noi Lumenen Arctic Aquat on olleet meilläkin käytössä. Yövoide on ihan liian rasvaista ja saa naaman näyttämään rypsiöljyllä rasvatulta (ja toimii poikaystävälle puolestaan erinomaisesti), mutta päivävoide toimii erittäinkin hyvin. En valita tuolla hinnalla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on yllättävän hyviä ja ärsyttämättömiä. Wickellä oli tämä kasvovoide 6,90e. Siihen hintaan ostaa ihan mielellään. (Tosin Cittarissa se olis ollut 5,90e...)

   Delete
 3. Mullakin loksahti suu auki, kun näin tuon Guerlainin tuoksun! 60% ale - what?!

  Ihanat ostokset <3 Minäkin harkitsen tilaavani juttuja Lushin joulualesta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänään lähti Sokoksen alesta Shalimar - Parfum Initial kotiin, hintaan 31e... Hupsista.

   Mua niin houkuttelisi ostaa lisaa kamaa tuolta Lushilta, mutta en ehdi millään käyttää niitä, Tulossa on myös Saksan matka 1,5 viikon päästä, joten ehkä säästän ostelut sinne. ;)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...